Mergi direct la conținut »
Traian Băsescu și Elena Udrea, la nunta anului din Maramureș. Cum s-au distrat și cum au arătat la cel mai tare eveniment | VIDEO & FOTO Galerie foto
5imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Traian Băsescu și Elena Udrea, la nunta anului din Maramureș. Cum s-au distrat și cum au arătat la cel mai tare eveniment | VIDEO & FOTO

Traian Băsescu și Elena Udrea, la nunta anului din Maramureș. Cum s-au distrat și cum au arătat la cel mai tare eveniment | VIDEO & FOTO

Nuntă de poveste în Maramureș, acolo unde solista de muzică populară Ioana Pricop s-a căsătorit cu Lucian Morar, primarului orașului Ulmeni. Invitații au fost nume sonore din politica românească, printre care Traian Băsescu și Elena Udrea.

De Dana Aramă,

Mii de oameni au participat la cea mai grandioasă nuntă din Maramureș, care a avut loc la Ulmeni sâmbătă, 28 octombrie.

Interpreta de muzică populară Ioana Pricop s-a măritat cu alesul inimii ei, Lucian Morar, primarul orașului Ulmeni.

Pentru că niciun local din Ulmeni nu putea cuprinde un atât de mare număr de invitaţi, nunta s-a ţinut în şapte restaurante, simultan, unde s-a transmis live.

Mirii au avut patru perechi de nași, iar invitații au fost unul și unul.

La nuntă au fost prezenți prieteni, oameni de afaceri, politicieni, reprezentanți ai administrațiilor locale  și județene, directori de instituții și deconcentrate: Cătălin Cherecheș-primarul din Baia Mare, Zetea Gabriel-președintele Consiliului Județean Maramureș, Elena Udrea, Traian Băsescu, deputați și senatori PMP Maramureș, potrivit jurnalmm.ro.

Cu toții au petrecut până dimineață.

Elena Udrea a strălucit, îmbrăcată într-o rochie de culoare neagră, fără umeri. A dansat, a socializat încontinuu cu ceilalți nuntați și a fost tot timpul cu zâmbetul pe biuze.

La rândul lui, ex-președintele Traian Băsescu a fost în vervă maximă, captând atenția invitaților. Soția sa, Maria Băsescu, a fost o prezență discretă, ca de obicei. Și fosta primă doamnă a României a ales, pentru evenimentul cu ștaif, tot o ținută de culoare neagră.

FOTO: jurnalmm.ro

Close
Închide
  Close