MENIU CAUTĂ
14 Noi. 2018 23:36

Transformarea cu care Lidia Buble și-a uluit fanii. „Acum și în varianta cu nasul mic”

Distribuie

Lidia Buble a postat o fotografie, pe rețelele de socializare, în care apare cu nasul mult mai mic decât îl are în realitate, imagine cu care și-a uluit fanii.

 

De-a lungul vremii s-a tot comentat pe marginea nasului cântăreței Lidia Buble. Artista, însă, a mărturisit, în numeroase rânduri, că pe ea nu o deranjează deloc forma nasului ei.

Zilele acestea, cântăreața a postat, pe Instagram, două fotografii care o prezintă în aceeași ipostază, însă într-una dintre imagini vedeta apare așa cum e ea în realitate, în timp ce în celalta apare cu nasul mult mai mic. Imaginea a fost realizată cu ajutorul unei aplicații.


„EXCLUSIV! Acum și în varianta cu nasul mic???”, a comentat Lidia Buble în dreptul imaginii respective.

„Se vede diferența. Cred că o să-și faci operație în curând”, „Poartă-și nasul cu deminitate’, „Ești mai frumoasă naturală’, „Să fin serioși!!!! E mult mai bine cu nasul mic!!!!”, „În poza cu nasul mic semeni cu raluca de la bambi. naturală ești perfectă”, „Ți-ai făcut operație la nas?”, „de ce nu vrei o operație la nas? Până la urmă nu exagerezi ca pițipoancele alea și doar îți îmbunătățești aspectul fizic, corectând o problemă”, „Tot mai bine își stă cu nasul mare”, „Să nu te operezi niciodată”, „Am crezut că ești feli Donose cu nasul mic. Lasă-te naturală, că ești frumoasă”, „Eu zic să faci operația și gata. E destul de evident că e un complex pentru tine odată ce faci mereu remarci la adresa nasului. Fă operația, scapă de complex și gata. O să-ți placă după”, i-au tranmis fanii.

Citește și: Primele declarații ale Simonei Halep, după despărțirea de antrenorul australian Darren Cahill: „Mă așteptam. Momentan nu am nici un nume, n-am vorbit cu nimeni

 

 

Citește mai multe despre lidia buble, defect, schimbare și transformare pe Libertatea.

Comentarii