MENIU CAUTĂ

Tratat de medicul lui Traian Băsescu! O întreagă echipă de specialiști l-a luat «în primire» pe Gabriel Cotabiță, la Spitalul Elias

Distribuie

Gabriel Cotabiţă a părăsit, ieri, Spitalul de Urgenţă Floreasca, unde a fost internat din data de 8 mai, după ce a fost găsit inconştient într-o sală de fitness.
După o lună de stat în comă şi alte două săptămâni de stabilizare, a fost transferat la Elias pentru tratament de specialitate şi recuperare complexă, logopedică şi motorie, incluzând kinetoterapie şi fizioterapie.
Potrivit unei persoane apropiate cântăreţului, decizia a aparţinut familiei acestuia, după ce fetele artistului s-au sfătuit cu medicii care l-au readus practic la viaţă.

Fiicele au decis să îl mute la alt spital

”Se discuta mai de mult de acest transfer, care a fost făcut în momentul în care s-a considerat că nu mai există nici un pericol pentru Gabi să fie mutat”, a declarat pentru Libertatea sursa mai sus-menţionată. Cotabiţă a fost preluat la Clinica de Recuperare Medicală de la Spitalul Elias de o întreagă echipă de specialişti, condusă chiar de renumitul medic Mihai Berteanu, cel care l-a ajutat pe fostul preşedinte al ţării, Traian Băsescu, să se ”repare” după operaţia la coloană.
Din echipa pe mâinile căreia va ajunge artistul în perioada recuperării mai fac parte şi medicii Violeta Luminiţa Dumitru, Horaţiu Dinu – ambii având specializare în osteodensitometrie clinică, infiltraţie, terapia durerii, electromiografie, toleranţa la efort -, Ruxandra Badea – cu specializare în recuperare neurologică, ecografie musculo- scheletală -, Simona Manoilă, Alina Iliescu – specialişti în medicină fizică, recuperare medicală şi balneologie -, precum şi Andreea Georgiana Marin – psiholog şi logoped.

Îl costă 240 de lei/zi spitalizarea

Pe toată perioada internării, familia artistului va plăti 240 lei/zi doar spitalizarea şi îngrijirea medicală.
La aceste costuri se vor adăuga investigaţiile medicale la care va fi supus Gabriel Cotabiţă, precum şi şedinţele de kinetoterapie. Tot separat, fetele artistului vor plăti şi explorarea neurofiziologică, dar şi ecografiile musculo-scheletale.

Citește mai multe despre Gabriel Cotabiță pe Libertatea.

Comentarii