MENIU CAUTĂ
28 Iun. 2017 21:49

Trauma Andreei Bălan. „Sufăr de rana de trădare”

Distribuie

Andreea Bălan s-a confesat la o emisiune de televiziune. Vedeta și-a deschis sufletul și a vorbit despre ceea ce o doare cel mai tare.

Andreea Bălan, care a mărturisit că își dorește și un al doilea copil, a fost invitată la emisiunea „Răi da’ buni”, de la Antena Stars. Cântăreața și-a deschis sufletul și a făcut declarații neașteptate.

Andreea Bălan, care s-a enervat recent la o emisiune, a vorbit despre suferințele ei din copilărie.

„Am citit o carte care fix aşa se numeşte: «Cele cinci răni ale copilăriei care te fac să porţi cinci măşti ca adult» – deci, rănile te fac să porţi cinci măşti ca adult, scrisă de Lise Bourbeau – e o carte de temelie în cunoaşterea şi autocunoaşterea mea…

Una dintre răni e proeminentă… M-a făcut pe mine să înţeleg de ce în prezent am anumite reacţii… Sunt o dictatoare de multe ori, pentru că sufăr de rana de trădare în raport cu părintele de sex opus – eu cu tatăl meu. Adică m-am simţit trădată de tatăl meu şi am devenit o dominatoare, nu o dictatoare, pentru că m-am simţit în copilărie trădată de tatăl meu… M-am dus la terapie… În călătorii, îmi dau seama cum e să fii un om obişnuit…”, a declarat Andreea Bălan în cadrul emisiunii „Răi da’ buni”, de la Antena Stars.


Te-ar putea interesa și: EXCLUSIV. Au hăcuit o familie pentru piranda fugită. La 'pețit', criminalii s-au enervat, au scos cuțitele și topoarele pe masă și au tăiat gâtul tuturor / VIDEO


Și-a trezit fetița din somn

 

Cântăreața a povestit cea mai recentă istorioară cu fetița ei, Ella, pe care o are din mariajul cu actorul George Burcea.

„Azi-noapte, am făcut o prostie, am aterizat după 12 noaptea şi am trezit-o ca să o pupăm şi apoi nu mai adormea… s-a culcat la două noaptea…”, a povestit Andreea Bălan în cadrul aceleiași emisiuni.


Momentul așteptat de toată lumea. Încă o mare jucătoare de tenis s-a dezbrăcat


Citește mai multe despre Copilarie și traumă pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Liviu Dragnea, huiduit de un europarlamentar după discursul de la congresul PES
Comentarii