Mergi direct la conținut »
Trecutul ascuns al soțului Ilincăi Vandici. A mai fost însurat cu o sexy-pesedistă
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Trecutul ascuns al soțului Ilincăi Vandici. A mai fost însurat cu o sexy-pesedistă

Trecutul ascuns al soțului Ilincăi Vandici. A mai fost însurat cu o sexy-pesedistă

Soțul vedetei de televiziune Ilinca Vandici, Andrei Neacșu, mai are un mariaj, despre care, însă, nu s-au știut prea multe detalii.

De Dana Aramă,

Ilinca Vandici este căsătorită cu Andrei Neacșu, împreună cu care are un băiețel, Zian Ioan.

Dacă Ilinca Vandici nu a mai fost niciodată măritată, nu același lucru se poate spiune despre partenerul ei de viață.

Andrei Neacșiu are un trecut ascuns. El a mai fost căsătorită o dată. prima lui soție a fost Alexandra Corina Bogaciu. Aceasta este nimeni alta decât cea considerată sexy-pesedista după ce, în anul 2016, la numai 27 de ani, ea devenea cea mai tânără membră a partidului aflat la guvernare care a reușit să intre în Camera deputaților.


Alexandra Corina Bogaciu este fiica politicianului Ion Bogaciu și nepoata lui Florentin Pandele, soțul primarului Capitalei, Gabriela Firea.


Nunta dintre Alexandra Corina Bogaciu şi Andrei Neacşu a avut loc în septembrie 2015. Mariajul celor doi a durat doar câteva luni.

Bruneta a pus atunci ochii pe un alt puști de bani gata. De această dată a fost vorba despre Andrei Ciomu, fiul celebrului medic Naum Ciomu.

Alexandra Corina Bogaciu ar fi fost cea care a intentat divorțul, pentru a se putea iubi în liniște cu Andrei Ciomu.


Citește și: EXCLUSIV/Petre Daea: ”În mai puțin de 8 ani, vom avea destui porci Bazna și Mangalița. Vom mânca mai sănătos”


 

Close
Închide
  Close