Mergi direct la conținut »
Trupa VUNK, povestea celor 25 de ani spusă la Sala Polivalentă. Marius Mihalache a urcat pe scenă alături de Cornel Ilie Galerie foto
5imagini
Muzică și Filme Libertatea > Entertainment > Muzică și Filme > Trupa VUNK, povestea celor 25 de ani spusă la Sala Polivalentă. Marius Mihalache a urcat pe scenă alături de Cornel Ilie

Trupa VUNK, povestea celor 25 de ani spusă la Sala Polivalentă. Marius Mihalache a urcat pe scenă alături de Cornel Ilie

Trupa Vunk a susținut un concert memorabil pe scena de la Sala Polivalentă, la 25 de ani de când au cântat în fața publicului, pentru prima oară.

De Livia Lixandru,

Băieții au cântat celebrele piese precum Pleacă, Prăjitura cu jeleu, Vreau o țară ca afară, pe care au cântat-o magistral împreună cu renumitul instrumentist de țambal Marius Mihalache, Artificii pe tavan, Așa, și?, Déjà-vu și Domnul Portocaliu.

Cornel a cântat și la pian, alături de Zoe Flavia, un duet plin de emoție și visare. Piesa Mi-e dor de tine l-a dus pe Cornel în mijlocul publicului, unde i s-a alăturat Anastasia Sandu. Împreună au creat un moment de neuitat pentru fani.

Cornel, Nicu, Gabi și Onel au transformat Sala Polivalentă într-un loc intim pentru fanii lor, plin de culoare, lumină și o energie extraordinară.

Cornel Ilie a lansat cartea autobiografică

„A fost o seară o dată la 25 de ani și a fost, probabil, cel mai emoționant concert al nostru. Am fost puși față în față cu timpul care a trecut de când am avut primul concert și oglinda asta a fost una în care ne uităm cu mândrie și recunoștință.

Suntem patru băieți fericiti și norocoși pentru că am putut trăi un astfel de moment cum a fost concertul din seara de 16 octombrie, în care am aniversat 25 de ani de scenă, am lansat un album și o carte autobiografică.”, a spus Cornel Ilie.

„Viața este frumoasă, ăsta este mesajul pe care l-am transmis tuturor din sală, iar ei ne-au confirmat asta și in timpul concertului, și la întâlnirea de la sesiunea de autografe de după. De acum încolo ne simțim și mai puternici, și mai încrezători, dar la fel de tineri, ca niște copii cu o imensă poftă de viață”, a completat Cornel.

Close
Închide
  Close