Mergi direct la conținut »
Tudor Chirilă e foc și pară: "PSD a mai dat o lege cu dedicație pentru mafia imobiliară"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Tudor Chirilă e foc și pară: "PSD a mai dat o lege cu dedicație pentru mafia imobiliară"

Tudor Chirilă e foc și pară: „PSD a mai dat o lege cu dedicație pentru mafia imobiliară”

Tudor Chirilă și-a spus foarte clar părerea despre o nouă lege pregătită de PSD, partidul aflat la guvernare.

De Dana Aramă,

„Azi PSD ul care se bate în piept că România, că tradiția, că identitatea națională, că patriotismul, că Europa, a mai dat o lege cu dedicație pentru mafia imobiliară.

Parlamentul a votat si aprobat inițiativa PSD de abrogare a articolulul 24/1/a) care zice așa: Constituie infracțiuni următoarele fapte: a) executarea, fără autorizație de construire sau de desființare, ori cu nerespectarea prevederilor acesteia, a lucrărilor prevăzute la art. 3 lit. b); Iar art 3/b) zice așa: lucrări de construire, reconstruire, extindere, reparare, consolidare, protejare, restaurare, conservare, precum și orice alte lucrări, indiferent de valoarea lor, care urmează să fie efectuate la construcții reprezentând monumente istorice, inclusiv la cele din zonele lor de protecție, stabilite potrivit legii;

Deci ideea e că dacă ești proprietar de monument istoric nu mai esși amenințat cu pușcăria dacă îl modifici, ci doar cu amendă. Da hai să vedem care e amenda: păi maxim 100000 de lei. Adică poți să faci ce vrea mușchii tăi la conacul Brătienilor care e o pagină de istorie a României și dai și tu 20000 de euro la stat. Dai jos niște coloane sau niște capiteluri, tragi niște termopane și e ok.

Voturi pentru 184, voturi contra 22, abțineri 4. Hai să avem sărbători fericite că țară nu mai avem”, a precizat Tudor Chirilă pe contul său de socializare.

Citește și: Sentință definitivă: Mega Image plătește 500.000 de lei angajatului călcat cu motostivuitorul!

 

Close
Închide
  Close