Mergi direct la conținut »
Tudor Chirilă face contracte doar pe proiecte, ca Loredana și Mihaela Rădulescu! Nu vrea să se lege inutil de-o televiziune
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Tudor Chirilă face contracte doar pe proiecte, ca Loredana și Mihaela Rădulescu! Nu vrea să se lege inutil de-o televiziune

În timp ce multe vedete sunt legate prin contracte, ani buni, de posturi de televiziune, Tudor Chirilă e liber ca pasărea cerului. Artistul "dă socoteală" la PRO TV doar pe parcursul difuzării show-ului "Vocea României".

De Denisa Macovei,

Tudor Chirilă face contracte doar pe proiecte

Când spui Andra, Smiley sau Pavel Bartoș, spui PRO TV. La fel, Loredana și Mihaela Rădulescu sunt asociate postului din Pache Protopopescu, însă aici există mici diferențe. Ultimele două au o libertate de mișcare și de exprimare pe care ceilalți n-o au și, când nu sunt pe post cu vreun show, le poți vedea dând interviuri sau având mici intervenții la alte televiziuni. Cum asta? Cele două dive au contracte speciale, pe proiect!

Tudor Chirilă face contracte doar pe proiecte

Este „legat” doar cât se difuzează „Vocea României”

Inspirat de colegele dive, Tudor Chirilă a optat pentru același tip de contract, așa că e „legat” de PRO TV fix cât se difuzează „Vocea României”, după care… e liber ca pasărea cerului să meargă unde vrea și să declare ce vrea. Așa se explică de ce solistul de la Vama, care a devenit jurat la concursul muzical în 2014, a avut în tot acest timp libertatea de a da interviuri, de a apărea în diverse emisiuni la posturi concurente sau de a participa la manifestări politice. Șefii postului au agreat, se pare, fără multe discuții acest tip de contract dintr-un motiv simplu: Tudor oricum este un tip foarte discret, care nu face turul televiziunilor pentru a-și promova piesele ori pentru a participa la emisiuni mondene, așa că nu există riscul ca el să apară la PRO TV ca jurat și la concurență ca invitat. Singurul loc în care cântărețul este văzut și filmat și de alte televiziuni este Piața Victoriei, unde nu de puține ori s-a alăturat protestelor.


VIDEO/ Adelina Pestrițu, dependentă de iaurt și gogoși. „Gustul ăla mi se părea ceva deosebit”

Close
Închide
  Close