MENIU CAUTĂ

Tudor Petruț, Șerban din Liceenii, despre meseria pe care o practică în SUA. „Trebuia să supraviețuiesc cumva”

Distribuie

Tudor Petruț, interpretul personajului Șerban din seria de filme Liceenii, a făcut declarații despre munca sa în America, acolo unde este stabilit de foarte mulți ani.
În seria de filme Liceenii, actorul Tudor Petruț făcea furori cu rolul Șerban, băiatul care o curta intens pe Oana Sîrbu și rivalul lui Ștefan Bănică Junior din pelicula respectivă.


Tudor Petruț este stabilit în America de foarte mulți ani, în Orange County, Los Angeles. Deși a apărut în reclame și are și o emisiune la TV, Tudor Petruț își câștigă existența peste Ocean ca profesor de matematică.

Despre jobul său a făcut Tudor Petruț declarații într-un interviu pentru okmagazine.ro.

„Mare noroc am avut că am reuşit să-mi dau examenele de licenţă! Da, sunt profesor de matematică la liceu. A fost o opţiune care a venit mai mult dintr-un instinct de conservare, trebuia să supravieţuiesc cumva şi, să ne înţelegem, în America dacă nu câştigi nişte bani suficienţi ca să ai o viaţă liniştită, nu e foarte bine şi, la momentul respectiv, când Hollywoodul părea foarte departe, a trebuit să fac ceva şi mi s-a părut o meserie foarte interesantă să lucrez cu copiii. E o experienţă de viaţă, în primul rând”, a explicat Tudor Petruț.

Reclamele în care a apărut în America i-au adus notorietate și în rândul elevilor săi.

„Uneori mai am surpriza să mă duc în clasă şi cineva să vină la mine cu telefonul şi să mă întrebe: „Tu eşti aici, la televizor?”, „Da, eu sunt””, a afirmat Tudor Petruț.


Citește și: VIDEO/ Urmăriți „Uranissima”, emisiunea prezentată de Urania. Previziuni pentru săptămâna 21-27 mai 2018


 

Citește mai multe despre tudor petrut, actor, america, liceenii și meserie pe Libertatea.

Comentarii