Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Tudorel Popa și-a făcut emisiune pe Facebook pentru a-și ține prietenii în case ”Imit, dau dedicații și fac oamenii să râdă”

Ajuns cunoscut datorită emisiunii ”Românii au talent”, Tudorel Popa pune cum poate umărul la campania de conștientizare și limitare a pericolului reprezentat de COVID-19. ”Omul-bormașină”, așa cum a fost supranumit, și-a făcut propria ”emisiune” pe pagina sa de Facebook cu intenția de a-și ține prietenii acasă, ocupați.

De Florian Gheorghe,

Până să ajungă vreodată să emită în eter, simpaticul personaj și-a organizat decorul în garsoniera sa din Tulcea, și, seară de seară încearcă să-și țină prietenii ocupați glumind cu ei, punând muzică și imitând personaje și sunete. Practic talentul ce l-a dus până aproape de finala ”Românii au Talent” la ediția din 2012 și care l-a făcut unul dintre cei mai populari concurenți din istoria show-ului de televiziune.

”Radio Tudorel se numește show-ul și încerc să-l țin seară de seară, până la orele 22.00, când începe ora de odihnă, pentru cei care mai muncesc în Tulcea. Vorbesc cu oricine e decent în exprimare, dau dedicații și încerc să fac oamenii să râdă, cel mai important lucru”, ne spune Tudorel Popa, a cărui poveste l-a impresionat și pe Cătălin Măruță care a pus umărul la achiziționarea garsonierei transformată seara în studio radio.

După ce a ajuns până în semifinala concursului datorită căruia a devenit un personaj cunoscut, Tudorel Popa s-a întors la treabă, conform îndemnului pe care chiar el l-a făcut celebru, ”Să trecem la treabă”, folosit într-o perioadă în multe campanii radio și de televiziune. Crescut la orfelinat, apoi la un cămin de nefamiliști, imitatorul Tudorel a lucrat în mai multe localuri, chiar și în Italia, la un magazin cu produse românești. Acum muncește la o firmă de salubrizare din Tulcea unde învață copii să colecteze selectiv.

Și Mihai Bobonete și-a lansat propria emisiune online intitulată ”Da. Bravo!”

Close
Închide
  Close