MENIU CAUTĂ
16 Iul. 2014 05:24 , de Simona Josan

TUNCAY OZTURK, declaraţie INCENDIARĂ pe FACEBOOK, pentru ANDREEA MARIN! Ce MESAJ i-a dedicat soţul!

Distribuie

Tuncay Ozturk este tot mai îndrăgostit de cea pe care în urmă cu doar câteva luni a luat-o de soţie şi nu ezită să-şi declare dragostea faţă de ea, ori de câte ori are ocazia. Medicul fizioterapeut i-a scris „Zânei” un mesaj adorabil, pe contul lui de socializare.
„Iubirea este un verb. Dar este mai greu să o simţi, decât să o spui. Două persoane ar trebui să se contopească în una singură, pentru a simţi dragostea adevărată. Poate o lună, un an, sau chiar toată viaţa, ar trebui să stea într-o cuşcă pentru a vedea dragostea sub ochii lor. Nu este niciodată uşor, dar abia după ce te uiţi în ochii jumătăţii tale şi vezi verbul „a iubi”, nu îţi vei mai dori să îl şi auzi. Pentru că vei auzi asta direct din inima ei”, a scrie Tuncay pe contul lui de Facebook.

S-au căsătorit în secret

Andreea Marin şi Tuncay au o relaţie de la începutul lui aprilie 2013, după ce „Zâna” a divorţat de Ştefan BĂnică jr. La începutul lui ianuarie 2014, Andreea s-a măritat cu iubitul ei, medicul turc Tuncay Ozturk, în secret, departe de ochii curioşilor.
Anunţul a fost făcut chiar de iubitul divei, printr-un mesaj postat pe Facebook. Cei doi au hotârât să-şi unească destinele departe de ţară, iar anunţul a fost făcut pe când cei doi amorezi se aflau în vacanţă în Qatar. Informaţia despre mariajul celor doi a fost dezvăluită chiar de proaspătul mire, pe contul său de pe un site de socializare.
„Dragi prieteni, Am avut o relaţie foarte bună cu Andreea până acum. Întotdeauna am vrut această relaţie departe de publicitate. Din acest motiv, nu am vorbit despre relaţia noastră nicăieri. Am luat măsuri serioase în ceea ce priveşte intimitatea noastră. Suntem amândoi persoane mature. Şi în fiecare etapă ne avem în vedere nu numai pe noi, ci, de asemenea, familia noastră. Am prezentat-o, înainte, pe Andreea ca logodnica mea. Şi acum este o onoare pentru mine să împărtăşesc cu voi toţi căsătoria noastră. Voi fi întotdeauna mândru să am o astfel de femeie minunată ca o soţie, lângă mine. Vă mulţumim pentru gândurile voastre bune şi La mulţi ani”, a anunţat Tuncay Ozturk pe pagina sa de Facebook.
 

Comentarii