Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > UITE CUM ARATĂ ACUM UNA DINTRE FRUMOASELE ROMÂNIEI CARE S-A IUBIT CU NICU CEAUŞESCU! | FOTO/VIDEO

UITE CUM ARATĂ ACUM UNA DINTRE FRUMOASELE ROMÂNIEI CARE S-A IUBIT CU NICU CEAUŞESCU! | FOTO/VIDEO

De Dana Aramă,

Jeanina Matei a fost o cântăreaţă de mare succes ale Românei în epoca comunistă. Frumuseţea ei a cucerit nu doar publicul, ci şi pe cel mai cunoscut dintre fiii Elenei şi ai lui Nicolaei Ceauşescu, şi anume Nicu, a cărui iubită a fost.
Legendele vremii spun  că familia lui Nicu nu a fost prea încântată de relaţia lor, astfel că artista a decis să plece din ţară. Cei doi s-au cunoscut la mare, legătura lor amoroasă fiind una foarte pasională, dar de scurtă durată.
Nicu Ceuşescu se îndrăgostise nebuneşte de Jeanina Matei. Era topit după ea şi venea adesea să o vadă la Barul Melody, unde aceasta cânta.
De aproape 30 de ani, seducătoarea cântăreaţă şi-a făcut un rost şi şi-a găsit liniştea departe de plaiurile mioritice, în Italia.
În urmă cu câţiva ani, publicul din România a avut bucuria să o revadă pe Jeanina Matei la emisiunea „Acces Direct”, de la Antena 1.
A fost o apariţie seducătoare. Chiar dacă nu mai are silueta de altă dată, reputata artistă nu şi-a pierdut cu nimic din farmec. Este o doamnă bine, cu un zâmbet fermecător şi o privire care cucereşte inimile celor care o privesc.
Ea a vorbit despre locul în care locuieşte acum, dar şi despre povestea de iubire cu Nicu Ceauşescu.
„Nu aş numi exil faptul că stau în afara ţării. Am plecat de bunăvoie, stau acolo de bunăvoie, mă întorc de bunăvoie în ţară. Vin de două, trei ori pe an acasă şi merg la Craiova, la mama mea. primul drum acolo este… În Italia m-am specializat în anumite lucruri. După câţiva ani, am intrat în afaceri. Nu mai cânt în Italia”, a declarat artista.
Despre marea dragoste cu Nicu Ceauşescu, a afirmat:
„Au fost clipe frumoase şi ca tot ceea ce e frumos, trece. Nu se poate şti dacă am fost marea lui dragoste. Ce e în sufletul unui om nu se ştie niciodată”.
În afară de relaţia cu Jeanina Matei, Nicu Ceuşescu s-a mai iubit cu celebrităţi precum Nadia Comăneci, Daniela Vlădescu şi Donca Mizil.

 
 

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close