Emoţii mari, oboseală şi curiozitate, le-a încercat pe toate soţia lui Cabral, care a interpretat personajul principal feminin Irina Dumbravă.
Vedeta a dezvăluit pe blogul ei trăirile interioare pe care le-a avut şi a postat şi câteva imagini de la acea vreme.
„Era august 2007 atunci cand filmam primul episod din „Inima de tigan”. La ora 8:00 am fost in Buftea. Am facut stanga pe Strada Studioului si am ajuns pe platouri. De acolo, o echipa intreaga m-a luat in primire. Nu stiam cum ii cheama si nici cu ce se ocupa fiecare, dar i-am ascultat fara alte intrebari. Dupa o ora, eram imbracata, machiata si coafata ca Irina Dumbrava. Fata aia curajoasa, ambitioasa si hotarata cu care ma familiarizasem la repetitii timp de 4 luni. Dar nimic nu mai arata ca la repetitii… Ce de spectatori erau la cadru! Fiecare avea cate ceva de facut… Si toti ochii erau atintiti asupra mea.
Si ce de camere – una, doua, trei. Toate indreptate inspre mine. Si eu nici macar nu aveam voie sa le privesc. Trebuia sa ma comport ca si cum n-ar exista. Locatiile… Si mai ales distributia… Dumnezeule, ce de nume sonore. Cei mai mari actori ai cinematografiei romanesti mi-au dat replica. Ce onoare! Emotionata toata, nedormita, cu textul invatat de acasa, curioasa sa vad pe monitorul de control prima secventa filmata si mai ales dornica sa iasa totul bine. Asa am fost toata ziua. De cand am auzit prima oara „Actiune” si pana la „Ziua de filmare s-a terminat. Inchidem, strangem, plecam acasa.”
Am tras destul de multe duble, totul trebuia sa fie perfect. Asa ca am luat bataie de mai multe ori, inca de la primul episod. Adica ea, Irina, a luat bataie. Si-a stat cu nasul in praful de pe caldaram minute in sir, pana cand cadrele din toate unghiurile au fost complete. A urmat resuscitarea. Nici aici n-a fost treaba usoara. Asta fiindca compresiile repetate dor „de-adevaratelea”. Cu toate astea, la sfarsitul zilei simteam ca plutesc de fericire. Traiam un vis.”
 

Urmărește-ne pe Google News