MENIU CAUTĂ
, de Geo Berciu

Uite cum arată „Jandarmul cu voce de aur”! A făcut SENZAŢIE pe internet cu VOCEA LUI DEOSEBITĂ, dar nu renunţă la armată! VIDEO

Distribuie

Lăcătuş Nicolae este un tânăr din Fălticeni, care se pregăteşte pentru a ajunge jandarm. El a făcut ravagii pe internet cu vocea sa, adunând peste un milion de vizualizări cu interpretarea piesei "Eram tânăr cu speranţe”.

„Nu mă aşteptam să ajung aşa de cunoscut. După ce a apărut melodia pe internet, am primit sute de mesaje pe Facebook şi nu credeam să fiu atât de apreciat. Eu m-am apucat de muzică de 4-5 ani, de când mi-am format o trupă”, a declarat Nicolae în emisiunea „Acces Direct”.

Totuşi, chiar dacă succesul a început să-i surâdă, tânărul nu vrea să renunţe la cariera militară, pentru care a făcut numeroase sacrificii: „Sper să le pot împăca pe amândouă. Am muncit foarte mult să ajung la şcoala din Fălticeni. De când eram mic am fost atras de ordine şi disciplină”.

I-a atras atenţia impresarului Dan Bursuc!

„Trebuie să vină la mine urgent, să intrăm în studio şi să scoatem repede o melodie! Are o voce foarte bună şi plăcută, se vede că este un talent nativ! Îmi place mult timbrul lui vocal şi cântă şi foarte corect, pe ton. Are un talent dat de la Dumnezeu şi ar fi păcat să nu profite de el şi să-şi facă un viitor frumos. Îl aştept la mine şi vedem în ce gen de muzică îl plasăm. Cred că se pliază pe multe stiluri. O să ajungă mare”, a declarat Dan Bursuc.

Comentarii