MENIU CAUTĂ
26 Mai. 2012 17:50

Uite-o goală pe Elena de la Mandinga! Iată lucruri mai puţin ştiute despre artistă

Distribuie

În copilărie a făcut gimnastică şi karate.
E adepta unui stil de viaţă sănătos: “Mănânc pe cât posibil sănătos şi mai ales ponderat. Iubesc fructele şi legumele şi nu mă apropii de fast-food. Seara nu mă mai ating de frigider”.
Găteşte, iar preferata ei e friptura la cuptor în sos de vin, cu cartofi şi mirodenii.
Nu consumă alcool: “Beau apă plată. Din când în când, mai încerc câte un cocktail”.
E studentă la Facultatea de Jurnalism.
E înnebunită după Paul Walker, starul din filmul “Fast&furious” (Furios şi iute).
Urăşte să se trezească dimineaţa: “Primul lucru pe care îl fac seara este să trag draperiile, pentru a dormi cât mai mult! Am o satisfacţie aparte când ignor primele ore ale dimineţii”
Nu e o plângăcioasă: “Eu nu prea plâng. Totuşi, cred că mi-au dat lacrimile când a murit Michael Jackson”.

Aleargă prin parc şi se roagă la biserică

În urmă cu doi ani şi jumătate, Libertatea a vrut să afle cum arată o zi din viaţa solistei trupei Mandinga. Am descoperit atunci că Elena Ionescu îşi menţine silueta alergând prin parc şi făcând sport în sală, că se roagă de câteva ori pe săptămână la biserică şi că nu ratează nici o repetiţie.

Mergea cu colindul de Sărbători

← Diriginta Elenei din liceu, profesoara de limba română Claudia Vanea, n-a fost uitată de cântăreaţă, chiar dacă aceasta a plecat din oraş.
Făcea parte din trupa care mergea la colinde. Avea o voce excepţională. De mică a avut o pasiune pentru muzică. Am păstrat o relaţie foarte frumoasă cu Lili (n.r. – aşa i se spunea Elenei la şcoală). Mă sună ori de câte ori are timp şi mai stăm de vorbă', ne-a declarat fosta dirigintă, Claudia Vanea.
↑ Elena (medalion) mergea cu colindul de fiecare Crăciun

Ştie să cânte şi la pian

Elena Ionescu a fost de mică atrasă de muzică. Diriginta ei ne-a dezvăluit că actuala solistă de la Mandinga a urmat cursuri de canto şi de pian. A participat şi la «Corabia de Aur», un festival de muzică populară, deşi nu avea 14 ani, limita de vârstă pentru a putea concura. A impresionat juriul cu vocea ei, fiindu-i acordat premiul de popularitate'.
Când era mică, Elena a învăţat să cânte la pian →

A încurcat versurile în finala pentru juriu

Site-ul rtv.net a scris ieri că Mandinga a avut din nou probleme vineri seară, atunci când s-a desfăşurat finala pentru juriul de specialitate. Punctajul din această fază contează în proporţie de 50% la rezultatele finale. Astfel, după ce în timpul semifinalei Elena a avut probleme cu casca, vineri seară ea s-a încurcat la refrenul piesei, uitând versurile, conform rtv.net, vreme de câteva secunde. O altă greşeală înregistrată în finala pentru juriu a fost cea a cântăreţei Loreen, reprezentanta Suediei, care s-a înecat în timpul melodiei cu polistirenul care simula ninsoarea pe scenă. (Bogdan Coroamă)
Cu puţin timp înainte să plece spre Baku, capitala Azerbaidjanului, unde s-a desfăşurat Eurovisionul, solista de la Mandinga a făcut un superpictorial sexy pentru revista FHM, ediţia din aprilie. Nu e prima oară când Elena apare în publicaţia destinată în mod special bărbaţilor. Şi anul trecut, fanii ei au putut-o admira dezbrăcată până la chiloţei, tot în FHM.
Coperta revistei FHM, numărul din aprilie →

Tot mai credeţi că e virgină?

E foarte posibil ca această convingere a mamei cântăreţei, că ea ar fi încă virgină, să fi fost hrănită' chiar de Elena, care, în încercarea de a nu-şi dezamăgi părinţii, să-i fi minţit că nu locuieşte cu Marian sau, dacă locuieşte, sunt doar amici şi dorm separat.
O declaraţie dată de brunetă în revista FHM în urmă cu o lună ar fi trebuit măcar să-i dea de gândit mamei Elenei. Iată ce a răspuns vedeta la întrebarea Care e cel mai romantic lucru pe care l-ai făcut pentru un bărbat?': L-am păcălit că mergem la o probă de haine la un atelier în afara Bucureştiului. Atelierul s-a dovedit a fi o cabană la munte foarte drăguţă'.
Poate mama ei crede că tinerii refugiaţi, romantic, într-o cabană de la munte au jucat Monopoly ori mima sau au stat la poveşti, ca nişte amici. Însă noi nu ne îndoim că doi tineri care se iubesc, aflaţi singuri într- o cabană, fac cu totul altceva…

Comentarii