Mergi direct la conținut »
Un fotomodel celebru s-a făcut de râs pe podium! Vezi ce a pățit! FOTO
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Un fotomodel celebru s-a făcut de râs pe podium! Vezi ce a pățit! FOTO

Gigi Hadid, unul dintre cele mai în vogă fotomodele din lume, a avut parte de un incident rușinos la săptămâna modei de la Milano. Aceasta prezenta o rochie Versace, când la un moment dat a rămas cu un sân complet descoperit. 

De Andreea Ciocanel,

Fotomodelul american a rămas cu un sân complet dezgolit, în timp ce defila pe scenă. Însă, dând dovadă de profesionalism, aceasta și-a văzut mai departe de treabă și nu a lăsat ca acest lucru să-i distragă atenția, spre deliciul publicului și al fotografiilor, care au imortalizat imediat momentul.
Superba blondă, în vârstă de 20 de ani, participa la Săptămâna Modei de la Milano, și prezenta o rochie semnată de Versace.

99-817597-000127
La 20 de ani, Gigi ocupa deja primele poziții în topul celor mai hot modele ale lumii. Ea a marcat deja apariții în celebra revistă pentru bărbați Sports Illustrated, a pășit pe marile podiumuri ale lumii și a semnat contracte importante cu branduri cunoscute precum Tom Ford sau Pirelli. Aceasta se iubește, în prezent, cu fostul membru al trupei One Direction, Zayn Malik.

99-817597-00012799-817597-000129

Foto: Hepta

Close
Închide
  Close