MENIU CAUTĂ

Un manelist din Timișoara s-a ales cu dosar penal după ce a condus sub influența alcoolului. Era atât de beat că nu mai putea pleca de pe loc cu mașina

Distribuie

Un manelist din Timișoara, Monică Lupșa, s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins conducând sub influența alcoolului. De fapt, atât de beat era că nu mai conducea, ci a rămas cu mașina blocată pe stradă, fiindcă n-a mai fost în stare s-o urnească din loc.

Alarma a fost dată de mai mulți conducători auto care au circulat miercuri dimineață pe strada Marginii, în spatele benzinăriei din Calea Aradului, a anunțat tion.ro.

Una dintre mașinile care așteptau la un semafor, un Audi A8, nu mai pleca de pe loc, iar ceilalți șoferi au observat că cel de la volan și-a pierdut cunoștința și au cerut ajutorul autorităților.

Șoferul lăsase mașina în viteză și ținea piciorul pe frână, iar pompierii sosiți la fața locului au fost nevoiți să blocheze autoturismul cu autospeciala lor, pentru a evita o nenorocire. Au spart geamul din dreapta și au reușit să deschidă autoturismul pentru a-i acorda primul ajutor șoferului. La volan, cântărețul de manele Monică Lupșa aflat în stare avansată de ebrietate.

N-a putut sufla în etilotest

Bărbatul și-a revenit puțin, însă nu a putut sufla în etilotestul adus la fața locului de polițiștii de la Rutieră. El a fost dus la spital ulterior pentru prelevarea de probe biologice. Cântărețul s-a ales cu dosar penal.

„Polițiștii au fost sesizați că pe strada Marginii din Municipiul Timișoara un autoturism nu se punea în mișcare la culoarea verde a semaforului. Ajunși la fața locului au constatat că este vorba despre un bărbat de 41 de ani aflat sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii au procedat la conducerea acestuia la spital pentru prelevarea de probe biologice. În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.


COPIII SISTEMULUI. În urma dezvăluirilor din Libertatea, autorităţile susțin că schimbă legea astfel încât orfanii care studiază după 18 ani să nu mai fie trecuți din familii în cămine!

Citește mai multe despre beat, manelist și Timișoara pe Libertatea.

Comentarii