MENIU CAUTĂ
23 Iul. 2018 10:25

VIDEO | Un model o acuză pe Madonna de hărțuire sexuală. Totul a pornit după ce s-au sărutat într-un videoclip

Distribuie

Un fost supermodel britanic care s-a sărutat cu Madonna într-unul dintre cele controversate videoclipuri muzicale a mărturisit că vedeta s-a îndrăgostit de ea și a hărțuit-o timp de doi ani. 

Amanda Cazalet, în vârstă de 53 de ani și mamă a doi copii, a devenit obiectul obsesiei Madonnei după ce a filmat alături de ea un videoclip în care s-au sărutat, potrivit Daily Mail.

Fostul model care a apărut în 1990 în videoclipul piesei „Justify My Love” era pe vremea aceea căsătorită cu un bărbat, lucru care însă nu a oprit-o pe Madonna să îi facă avansuri.

Totul a ieșit la iveală după ce, o scrisoare scrisă de pop star, a fost scoasă la licitație online. Estimată la 50.000 de dolari, scrisoarea conținea un mesaj pentru Amanda pe care Madonna o numea „cea mai frumoasă femeie din lume”.

Amanda, muza designerului Jean-Paul Gaultier, spune că vedeta de fapt a hărțuit-o, având în vedere că în perioada pe care au petrecut-o împreuna lucrând la videoclip, starul îi era șef.

„Madonna era obsedată de mine. La acea vreme nu m-am simțit insultată, dar acum, dacă privesc în urmă, realizez că am fost exploatată de cineva care atunci îmi era șef”, a spus ea.

Madonna i-ar mai fi spus modelului, în scris, că are o atracție pe care nu și-o poate explica față de ea:„Știu că ești căsătorită și însărcinată și nu îmi pot explica atracția față de tine. Știu doar că este acolo”, i-ar fi scris vedeta Amandei.

După lansarea videoclipului în care s-a sărutat pasional cu Amanda, Madonna a declarat că din punctul ei de vedere toată lumea este bisexuală.

Pe 16 august, Madonna împlinește 60 de ani. Ea este una dintre cele mai de succes cântăreţe. A vândut peste 300 de milioane de discuri şi a lansat numeroase hit-uri. Are o avere de 800 de milioane de dolari și în ultimii ani are o relaţie cu fotomodelul portughez de 31 de ani, Kevin Sampaio.


ANALIZĂ | Parcarea în centrul Bucureștiului costă cât un salariu pe lună sau cât un Logan pe an


 

Citește mai multe despre Madonna pe Libertatea.

Comentarii