MENIU CAUTĂ
30 Noi. 2017 11:29

Un prezentator de televiziune i-a spus direct Andreei Bănică: „Voiam să mă însor cu tine”

Distribuie

Andreea Bănică a avut parte de o surpriză de proporții în platoul unei emisiuni de televiziune, acolo unde moderatorul i-a mărturisit că își dorea să se însoare cu ea.

Andreea Bănică, cea care de curând a avut parte de un accident pe scenă, la un concert, a fost invitată în platoul emisiunii „Pulsul Zilei”, prezentată de Radu Andrei Tudor la Televiziune Națională.

Andreea Bănică, care este căsătorită și are doi copii, a avut parte de o surpriză extrem de plăcută din partea luiRadu Andrei Tudor, care i-a mărturisit, în direct, că voia să o ia de soție.

„Vă fac acum o mărturisire. De când am scris Proiectul Pulsul Zilei, printre invitații pe care mi i-am dorit să îi am în acest platou, se numără o persoană dragă. Ea este Andreea Bănică. Dorința mi s-a împlinit”, a spus Radu Andrei Tudor.

„Spune cât de dragă îți sunt, sincer”, l-a provocat cântăreața pe moderatorul emisiunii „Pulsul Zilei”, de la TVR, Radu Andrei Tudor.

„Dacă suntem la momentul destăinuirilor, ești pregătită pentru o destăinuire în direct? Am făcut o mărturisire în redacție astăzi, în fața întregii echipe. le-am spus că eu, când erai tu în trupa Exotic, mi-am chemat părinții în cameră, le-am arătat aleasa și le-am spus: „Eu cu Andreea Bănică mă căsătoresc”. Ca să știți. Lucian (n.r. soțul artistei), dacă ne privești, să știi că eram și noi mici…

Am susținut asta mulți ani. Toți apropiații mei știau și îmi spunea: „Păi, și când mergi să ceri fata la București?”. La un moment dat era în trupa Blondy, trecuseră deja mulți ani”, a mărturisit Radu Andrei Tudor.

După dezvăluirea făcută de moderator, Andreea Bănică a spus, vizibil emoționată:

„Nu cred. Pe asta nu am pățit-o niciodată. Mi s-a mai spus că oamenilor le-a plăcut de mine în perioada în care m-am lansat, că mă ascultau, că mă venerau, că le plăcea foarte mult de mine. dar să se gândească cineva atât de departe, eeee…. Dar, uite că nu ți s-a îndeplinit visul, ce te faci?”.


Citește și: Ce vrăji se fac de Sfântul Andrei ca să-ți găsești jumătatea


 

Citește mai multe despre radu andrei tudor, casatorie și surpriza pe Libertatea.

Comentarii