Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Un rocker italian a doborât recordul de bilete vândute pentru un concert. Melodia în timpul căreia femeile au rămas în sutien | VIDEO

Un rocker italian a doborât recordul de bilete vândute pentru un concert. Melodia în timpul căreia femeile au rămas în sutien | VIDEO

Un rocker italian susține că că a stabilit un record mondial privind numărul de bilete vândute pentru un concert. Vasco Rossi, care este un rocker legendar în Italia, însă necunoscut pe plan internațional, susține că peste 220.000 de persone au cumpărat bilete pentru concertul pe care l-a susținut în Modena, relatează presa italiană.

Vasco Rossi, în vârstă de 65 de ani, a susținut un concert în aer liber la Modena, pentru a sărbători 40 de ani de la lansarea primului său single. Concertul a fost unul uriaș, zeci de mii de fani ai artistului, care a lansat de-a lungul carieri 29 de albume, fiind prezenți.

„Bine ați venit la concertul fără sfârșit! Bine ați venit într-o legendă, la un record mondial!”, a declarat rockerul în deschiderea spectacolului, după ce a survolat cu un elicopter mulțimea venită să-l asculte.


Citește și: Preotul Cristian Pomohaci a apărut în fața oamenilor în plin scandal. Ce s-a întâmplat după ce a urcat pe scenă


Vasco Rossi susține că peste 220.000 de bilete s-au vândut pentru acest eveniment. Spectacolul a fost unul special. Rockerul italian a cântat patruzeci de melodii, timp de trei ore și jumătate. De altfel, în timpul unei melodii, fanele prezente în public și-au dat tricourile jos și au rămas în sutien. Unele dintre ele au renunțat chiar și la sutien, după cum arată imaginile difuzate de televiziunea publică Rai, care a transmis tot concertul.

Recordul anterior pentru cel mai mare număr de bilete vândute la un singur concert a fost de 198.000, la un spectacol al formației norvegiene A-ha, desfășurat în 1991 pe stadionul Maracana din Rio. Cartea Recordurilor nu a anunțat oficial până în acest moment dacă Vasco Rossi a doborât acest record.


Citește și: E oficial! Mămicile vor primi 2.500 de lei. Ce trebuie să facă pentru a intra în posesia banilor


Foto: EPA

Close
Închide
  Close