MENIU CAUTĂ

Una dintre cele mai emoționante zile din viața Andrei. „Infinit mai mult decât credeam vreodată”

Distribuie

Cântăreața Andra are parte de una dintre cele mai importante zile din viața ei. Vedeta este mai emoționată ca niciodată.

Andra, care are căștiguri foarte frumoase la postul de televiziune Pro TV, este una dintre cele mai de succes artiste de pe păiața muzicală din România.

Și în plan personal se poate declara o femeie fericită. Este căsătorită de mulți ani cu prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță, împreună cu care are doi copii adorabili, David și Eva.

Vineri, 16 martie, Andra îl aniversează pe fiul ei și al lui Cătălin Măruță, David. Acesta împlinește șapte ani.

Cu această ocazie, Andra a transmis un mesaj mai mult decât emoționant pe contul său de pe o rețea de socializare, acolo unde a postat și o imagine extraordinar de frumoasă cu cei doi copii ai săi.

„7 ani de când am născut primul copil. De când am învățat că se poate iubi mai mult, infinit mai mult decât credeam vreodată. Azi e despre el, despre cât îl iubim. La mulți ani, David! Tu și Eva sunteți viața noastră!”, le-a spus Andra prietenilor ei virtuali.


Citește și: REPORTAJ/ Levente Polgar, primul concurent cu dizabilităţi de la Artic Ultra 6633: ”Am plâns ca un copil când am abandonat”


 

Citește mai multe despre Aniversare, Copii, emoție și zi de nastere pe Libertatea.

Comentarii