MENIU CAUTĂ

Una dintre cele mai importante zile din familia Măruță. „Mi-aș dori să fie invers” | FOTO

Distribuie

Zi cu totul specială în familia formată din cântăreața Andra și prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță. Cei doi își aniversează fiul, David.

David, fiul celor doi, își aniversează ziua de naștere, ocazie cu care atât Andra, cât și Cătălin Măruță i-au făcut urări publice.

„El se face mare, nouă ne crește sufletul! De ziua lui, aș vrea să îi mulțumesc că mă face să mă simț și eu copil, mă face să râd în fiecare zi și mă ajută să nu uit ce înseamnă fericirea pură. La mulți ani, dragul meu! Te iubesc! ❤️ David”, este mesajul transmis de Andra de ziua băiețelului ei.

„David este curajos, independent, vesel, inteligent, ambițios și creativ. Știu că cei mici moștenesc lucruri de la noi, dar mă uit la el cu admirație și uneori mi-aș dori să fie invers. Cred că e un om mai bun ca mine. E un copil extraordinar, ca adult va fi senzațional! Te iubesc, David! La mulți ani! Să te bucuri mereu de fiecare zi cum faci astăzi! David Măruță”, a scris Cătălin Măruță pe contul său de socializare.

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai unite cupluri de vedete din showbiz-ul românesc. S-au căsătorit în anul 2008. Andra și Cătălin Măruță au împreună doi copii: David și Eva. Cununia religioasă a avut loc în data de 23 august 2008 la Târgu-Jiu, orașul natal al mirelui, nunta lor fiind una de poveste. Cătălin Măruţă şi Andra au avut cununia civilă în 10 august același an, la Primăria Sectorului 3 al Capitalei, naşi fiindu-le Dana şi Cornel Ciocan.  Nașii celor doi copii ai cuplului au fost Arpad Paszkany, fostul patron de la CFR Cluj și partenera lui de viață, Ana Maria.

Citește și: Firea a interzis cutremurul în București! Un mash publicitar uriaș care înfățișa cum ar arăta o clădire după cutremur a fost dat jos la patru zile după ce a fost montat

Citește mai multe despre Andra și Cătălin Măruță pe Libertatea.

Comentarii