MENIU CAUTĂ
, de Simona Josan

V-o amintiți pe ANDREEA BĂNICĂ pe când era la BLONDY? Uite-o în COSTUM DE BAIE, în IPOSTAZE OBRAZNICE, alături de CRISTINA, fosta colegă! FOTO

Distribuie

Câteva fotografii de arhivă ne-o arată pe Andreea Bănică în ipostaze obraznice, la fel de sexy cum este și astăzi, deși de atunci au trecut mai bine de opt ani.  Andreea Bănică avea la fel de multe concerte și când făcea parte din trupa Blondy, din turneele pe litoral cele două blonde fiind nelipsite.
Într-una din zilele toride de vară, înainte de concert, fetele au făcut un pictorial ad-hoc, în camera de hotel, în pat. Blondinele s-au tăvălit puțin prin pat, ori s-au jucat una cu cealaltă, imaginile încingând imaginația domnilor. Și, de parcă nu ar fi fost îndeajuns, Andreea și Cristina au mers să facă și o baie în mar, prilej cu care nu au ratat, desigur, câteva cadre pentru posteritate.
Blondy a luat naştere pe 1 februarie 2001. Se poate spune despre trupa Blondy că este o formaţie care a avut succesul asigurat încă de la înfiinţare şi asta datorită faptului că atât Andreea Banică cât şi Cristina Rus, de pe vremea cand au activat în Exotic, respectiv Sing Sing B B. Cele două fete s-au întâlnit în primăvara anului 2000 la un concert în Câmpia Turzii. În anul 2005, fetele au hotărât să o ia pe drumuri diferite, încercând să-și contruiască o carieră solo.
Foto: Arhivă/Libertatea.

Citește mai multe despre Andreea Bănică și Cristina Rus pe Libertatea.

Comentarii