MENIU CAUTĂ
02 Iul. 2013 11:28 , de Geo Berciu

Vă mai amintiţi cum a devenit cunoscută Magda Ciumac? Şi-a DENUNŢAT SOŢUL: „Tolea a ucis-o pe Elodia”

Distribuie

Printre acestea se numără şi Magda Ciumac, care a ajuns cunoscută după ce şi-a denunţat soţul. În viziunea ei, Anatolie (Tolea) Ciumac ar fi fost, de fapt, ucigaşul Elodiei Ghinescu.

De la show-ul televizat pe care îl susţinea la OTV, Magda Ciumac a ajuns chiar la  Parchetul instanţei supreme pentru declaraţii în 2008. Potrivit declaraţiei femeii, Anatolie Ciumac ar fi ucis-o pe Elodia Ghinescu pentru că avocata primise nişte bani să-l ajute într-un dosar de tentativă de omor, însă aceasta nu s-a ţinut de promisiune şi nici nu i-a mai restituit banii.

Banii primiţi de Elodia Ghinescu erau pentru a-l reprezenta pe un prieten de-al lui Anatolie într-un dosar de trafic de droguri. În versiunea femeii, crima a avut loc în momentul în care Anatolie Ciumac s-ar fi întâlnit cu Elodia Ghinescu la Penitenciarul Codlea.

Femeia susţinea, la acea vreme, că le-a mai spus procurorilor că a auzit numele Elodiei cu doi ani înainte de dispariţia acesteia şi că soţul ei avea numărul de telefon al lui Cristian Cioacă.

Întrebată de ce s-a decis să facă declaraţii în legătură cu acest caz, Magda Ciumac a răspuns că a aşteptat să fie sigură de ceea ce spune şi că i-a fost teamă de soţul ei.

Magda Ciumac a mai declarat atunci că a fost împreună cu soţul ei, Anatolie Ciumac (zis Tolea), în noiembrie 2007, la un cimitir din localitatea braşoveană Râşnov, de unde acesta a luat o geantă foarte grea. Aceasta a povestit că atunci când şi-a întrebat soţul ce se află în geantă, Tolea Ciumac i-a răspuns că „a recuperat-o pe Elodia”.

Surse judiciare au declarat că afirmaţiile femeii nu a fost însoţită de probe, conform Mediafax.
Citeşte şi: Dan Diaconescu s-a îmbogăţit din CAZUL ELODIA! Vezi cum a pornit totul!

Comentarii