MENIU CAUTĂ
19 Oct. 2012 16:41 , de Simona Josan

Văduva lui Ștefan Balog, victima lui Huidu, iese la atac! Vezi ce spune despre fostul ”cârcotaș”

Distribuie

Într-o intervenție la România TV, Elena Lungu s-a revoltat după ce judecătorii au spus că Șerban Huidu ar fi o persoană integrată social, motiv pentru care pedeapsa pe care o va primi va fi cu suspendare.
'Motivarea mi se pare dată destul de târziu. Aceste argumente vin să motiveze o crimă triplă realizată de Şerban Huidu, care a intrat pe contrasens cu viteză, într-o curbă în care avea obligaţia să meargă cu 30 la oră, el avea aproape 90. A ridicat maşina în aer cu trei persoane. Nu a făcut nicio manevră de evitare a obstacolului. Aceste argumente vin să îmbrace o sentinţă absolut revoltătoare şi nedreaptă. Dacă eu mă duc şi îi pun un pistol la ureche lui Huidu, nici eu nu am antecedente penale, sunt complet integrată social, nu am nevoie să-mi dea permis şi o să-mi recunosc fapta, primesc tot doi ani şi jumătate cu suspendare?”, a spus Elena Lungu, văduva lui Balog Lungu Ştefan.
Pe 16 octombrie 2011, în localitatea Timişul de Sus, Braşov, Şerban Huidu (36 de ani) a provocat un accident în care au decedat trei persoane: Magda Drăghici, Ioan Gârbiş şi Ştefan Balog. Soţia ultimului dintre ei, Elena Balog, a făcut recurs împotriva deciziei din iunie a judecătorilor de a-l pedepsi pe Şerban Huidu cu doi ani şi jumătate de închisoare cu suspendare.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Antonella sau drumul de la un corp de băiat la o femeie liberă
Comentarii