Mergi direct la conținut »
Valentina Pelinel câștigă bine cu firma din America. Nu doar Cristi Borcea aduce bani în casă
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Valentina Pelinel câștigă bine cu firma din America. Nu doar Cristi Borcea aduce bani în casă

Valentina Pelinel câștigă bine cu firma din America. Nu doar Cristi Borcea aduce bani în casă

Nu doar soțul ei, Cristi Borcea, aduce bani în casă. Nici câștigurile Valentinei pelinel nu-s de colo, ea fiind pe plus cu firma pe care o are la New York.

De Dana Aramă,

 

Valentina Pelinel, soția lui Cristi Borcea, are o firmă la New York din care scoate bani frumoși. Potrivit wowbiz.ro, blonda este pe plus cu afacerile.

În anul 2012, Valentina Pelinel și-a înregistrat firma „Roway Management LLC” la New York. Compania înregistrată la adresa unde blonda deține un apartament de un milion de dolari, oferă servicii de management.

Vedeta se descurcă foarte bine cu afacerile din America. Potrivit unor date de pe site-urile cu profil economic din SUA, compania Valentinei Pelinel are, în medie, un venit anual de 110.967 dolari.

Astfel, conform sursei mai sus-menționate, în șase ani de activitate, Valentina Pelinel a adunat venituri de peste jumătate de milion de euro.

Valentina Pelinel este un fost model care s-a bucurat de mare succes atât în țară, cât și în străinătate. Vedeta a fost căsătorită cu fostul politician Cristian Boureanu. În data de 12 septembrie, Valentina Pelinel s-a cununat civil cu omul de afaceri Cristi Borcea. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună un copil, Milan, care a venit pe lume în anul 2016. Cei doi urmează să devină din nou părinți, vedeta fiind însărcinată cu gemeni. Duminică, 30 septembrie, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au făcut nunta în Ungaria.

Cum a câștigat o patroană de pensiune un contract de aproape 2 milioane de euro cu Spitalul Județean Suceava
Recomandări

Cum a câștigat o patroană de pensiune un contract de aproape 2 milioane de euro cu Spitalul Județean Suceava

 

Cristi Borcea a avut un mariaj cu Mihaela Borcea, cu care are trei copii: Patrick și gemenii Mihai Angelo și Antonia Melissa. După divorțul de Mihaela Borcea, omul de afaceri s-a însurat cu Alina Vidican, cu care are doi copii: Alexandru și Gloria. Cristi Borcea și Alina Vidican au divorțat la Constanța în anul 2016.  Atunci, cei doi soți s-au prezentat la notar și au pus capăt mariajului început în 2011.

Recent, Cristi Borcea a fost pus sub control judiciar pe cauțiune. Este suspectat de spălare de bani, într-un dosar cu prejudiciu de 40 de milioane de lei.

Citește și: Subteranele grevei de la metrou. Culmea legislației: protestul care afectează 700.000 de oameni trebuie să aibă loc pentru a se stabili dacă e legal sau nu!

Close
Închide
  Close