Mergi direct la conținut »
Vali Bărbulescu, discuție incendiară cu Otniela. "Facem sex sălbatic în pădure, de față cu lupii"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Vali Bărbulescu, discuție incendiară cu Otniela. "Facem sex sălbatic în pădure, de față cu lupii"

Vali Bărbulescu, discuție incendiară cu Otniela. „Facem sex sălbatic în pădure, de față cu lupii”

Vali Bărbulescu și Otniela Sandu au fost protagoniștii unor scene incredibile la Ferma. Cei doi au avut o discuție neașteptată.

De Dana Aramă,

Otniela a fost aniversată la show-ul Ferma, petrecerea fiind organizată de Florin Pastramă.

După petrecere, între Vali Bărbulescu și Otniela a avut loc o discuție neașteptată. Cei doi au ieșit afară din cabană, iar Vali Bărbulescu i-a făcut o propunere indecentă blondei.

„Și cam cum crezi tiu că înțeleg eu. În genul că ești o fată drăguță… Mă combin cu Otniela și facem sex sălbatic în pădure, de față cu lupii, și după aia mă întorc și nimic nu s-a întâmplat. Nu cred că mai e așa o provocare sau o chestie extranouă să ce, să cuceresc pe cineva, să mi-o trag de trei ori și după aia, ca și cum nu s-a întâmplat, nu știu, asta deja e…”, îi spune Vali Otnielei.
„Aici, pentru că sunt camere, dar după…”, îi spune Otniela.


„Pentru mine, de exemplu, sexul este chiar o chestie importantă și a fost întotdeauna, nu pot să ascund chestia asta…
… Sincer, tind să cred că în ceea ce mă privește, mai importantă… hai să nu zic sentimentul, e mai importantă o chimie sau o compatibilitate cu sens larg… Poate o să avem ocazia să ieșim împreună să discutăm despre asta”, mai spune Vali.
Otniela replică: „Tu vrei să ieșim toți trei?”.
„Măi, întâmplare sau nu, delia este bisexuală, deci… Asta ar putea să meargă, oricum ai privi lucrurile…”, încheie Vali.


În viața sa de zi cu zi, Vali Bărbulescu are o relație de peste 10 ani. Iubita sa se numește Delia Tudose și are 32 de ani.

Citește și: Mizerabilii: de ce nu privim cerșetoria ca pe un abuz la adresa copiilor

 

Close
Închide
  Close