Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/ Vali Vijelie pleacă în primul turneu în America după 20 de ani! Manelistul va cânta în SUA și Canada
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV/ Vali Vijelie pleacă în primul turneu în America după 20 de ani! Manelistul va cânta în SUA și Canada

EXCLUSIV/ Vali Vijelie pleacă în primul turneu în America după 20 de ani! Manelistul va cânta în SUA și Canada

Vijelie se ”prăvălește” în Statele Unite și Canada, la începutul acestei primăveri, hotărât să facă ravagii, după o pauză de aproape 20 de ani peste Ocean. Alături de Vijelie, se vor produce pe scenă și alte descărcări electrice prin intermediul boxelor. Este vorba de trei din cei mai reprezentativi soliști ai cântecului românesc, Adrian Enache, Gheorghe Gheorghiu și Nicu Paleru.

De Florian Gheorghe,

Unul dintre cei mai populari soliști de muzică de petrecere români, veteran al genului de la sfârșitul anilor 80, Vali Vijelie  întreprinde în luna lui mărțișor, un turneu în adevăratul sens în America, nu paranghelii, spectacole în săli mari, în cele mai importante metropole de pe continental amintit. Pe 2 martie, echipa de artiști vor cânta pentru cei ce simt românește, în Philadelphia, Chicago (3 martie, chiar în centrul orașului), Hollywood Florida (4 martie), New York (9 martie), Detroit (10 martie), Cleveland (11 martie), Anaheim, Los Angeles 16 și 18 martie), Seattle (17 martie), de asemenea, în Canada (Edmonton, 23 martie, Calgary -24 martie și Toronto-25 martie).

Vali Vijelie pleacă în primul turneu în America după 20 de ani!

Dacă pentru Adrian Enache și Gheorghe Gheorghiu care au obișnuit publicul vorbitor de limba română cu spectacole la fiecare început de an, Vali Vijelie vine cu zeci de piese noi, după aproape două decenii de la prima sa vizită. Seria de recitaluri este planificată de Bebe Mihu, veteran organizator de evenimente român, cel care, în ultimii ani, prin evenimentele sale, a reușit ceea ce n-a făcut nici o organizație ori ambasadă a noastră, performanța de a grupa publicul român de pe continentul american la zeci de întâlniri muzicale de calitate.

CITESTE SI VIDEO EXCLUSIV / Mihai Ioan, singurul actor reținut de vechea Securitate. ”Abia aștept să mă întâlnesc în Ceruri cu prietenii mei…”

 

Close
Închide
  Close