MENIU CAUTĂ
16 Noi. 2012 17:50

Vârciule, cu ea ai înlocuit-o pe Adelina? | EXCLUSIV

Distribuie

Zilele trecute, Liviu rupea inimile telespectatorilor făcându-i, la Kanal D, o declaraţie de dragoste adorabilă fostei sale soţii, Adelina. “Mi-e dor să o sărut, să o alint, să mă trezesc lângă ea. O iubesc pe Adelina mai mult decât mă iubeşte ea pe mine. O iubesc enervant de tare, dar enervant de tare mă doare când o privesc”. Vorbe-n vânt!

Au luat mobilă şi au dus-o la el acasă

La puţină vreme după aceea, prezentatorul şi o şatenă arătoasă au fost surprinşi în timp ce făceau cumpărături la magazinul Ikea din Capitală. Cei doi s-au plimbat minute bune prin complex, s-au consultat pe marginea alegerii unor accesorii pentru casă, după care au plecat, fiecare cu maşina sa, până la apartamentul lui Vârciu. După ce a ajutat-o să-şi parcheze automobilul lângă al lui, Liviu a luat o piesă de mobilier şi mai multe sacoşe şi a urcat în apartament. Frumuşica şatenă l-a urmat pe artist şi, chiar dacă nu este deloc robustă, a cărat şi ea, cu zâmbetul pe buze, o parte din mobilă.
Cei doi au zăbovit ceva vreme în casă, însă planurile pentru o seară romantică le-au fost date peste cap de o reporteră a unei televiziuni, care dorea cu orice preţ să transmită în direct din casa lui Vârciu. Astfel, prezentatorul a trebuit să se despartă, cel puţin pentru o noapte, de noua lui cucerire.

«Aş vrea să mă liniştesc şi eu odată»

Se pare că tânăra în compania căreia l-am surprins pe Liviu Vârciu are noroc. Şarmantul prezentator a declarat recent că nu mai suportă să fie singur, după ce în urmă cu doi ani şi jumătate a divorţat de Adelina. Aş vrea să mă liniştesc şi eu odată. Sunt singur de prea multă vreme', a spus Vârciu la WOWbiz'. Însă frumoasa şatenă trebuie să facă faţă pretenţiilor cântăreţului: Nu ştiu dacă voi putea să-mi găsesc o persoană care să se ridice la nivelul Adelinei. Dragoste cum am făcut cu fosta mea soţie nu am mai făcut de mult', a mai mărturisit Liviu.

Au divorţat la doar un an de la nuntă

Liviu Vârciu şi Adelina Pestriţu s-au cunoscut în 2008. La nici două săptămâni din acel moment, cântăreţul a cerut-o în căsătorie. Nunta au făcut-o în 2009, însă, anul următor, Adelina a introdus acţiunea de divorţ, motivând că soţul ei avea escapade amoroase. Se pare că ea chiar angajase un detectiv pentru a se convinge că Liviu îi pune sau nu coarne. După ce, pare-se, Adelina i-ar fi iertat o aventură amoroasă, Liviu nu s-a potolit, fapt care a pus capac căsniciei.

Comentarii