De Claudiu Petrisor,

Cei doi s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru „Contesa din Hong Kong”, în 1967. Filmările au devenit un real chin pentru regizorul Carlie Chaplin, după ce Sophia Loren i-ar fi respins avansurile lui Marlon Brando.

În volumul său de memorii, Sophia Loren a povestit cum Marlon Brando s-a dat la ea: „Dintr-odată a pus mâinile pe mine. M-am întors foarte liniştită şi l-am respins, ca o pisică mângâiată greşit, şi i-am zis Să nu îndrăzneşti să mai faci asta vreodată. Niciodată!. În timp ce îl fixam cu privirea, părea mic, fără apărare, aproape ca o victimă a propriei notorietăţi. Nu a mai repetat gestul, dar a fost foarte dificil de lucrat cu el după aceea”.

Totodată, răzbunarea actorului venea la fiecare filmare și dublă pe care o trăgeau. Rănit în orgoliu, Marlon Brando făcea tot felul de critici la adresa Sophiei. „Miroși mai rău ca un dinozaur”, i-a spus amiricanul după o scenă de dragoste.

La o altă dublă, Sophia i s-a plâns regizorului că a fost din nou jignită: „Știi ce mi-a șoptit la ureche Marlon? Ca am părul din nas prea lung și îmi atârnă!”.

Prin așternuturile lui Brando au trecut nume mari de la Hollywood printre care Marilyn Monroe, Grace Kelly, Jackie Kennedy sau Marlene Dietrich. Nu însă și Sophia Loren.

Vechile povești mondene | Cum a părăsit-o Alain Delon pe Romy Schneider în ziua nunții | FOTO

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei
GSP.RO

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente
HOROSCOP

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente