Mergi direct la conținut »
VIDEO EXCLUSIV/ Violeta, vedeta unui post american de radio, vorbește românește, știe să facă must și să pună murături!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO EXCLUSIV/ Violeta, vedeta unui post american de radio, vorbește românește, știe să facă must și să pună murături!

VIDEO EXCLUSIV/ Violeta, vedeta unui post american de radio, vorbește românește, știe să facă must și să pună murături!

Este vedetă a postului american WGN si... are origini românești. Frumoasa reporteriță Violeta Podrumedic este înnebunită după mici și sarmale.

De Florian Gheorghe,

Zâna celor ce vor să evite blocajele în trafic din metropola americană Chicago, frumoasa reporteriță Violeta Podrumedic, nu este străină de bucătăria românească și, deși născută în State, știe și ”o boabă”  de română.

Născută în Statele Unite din părinți vorbitori de limba română, Violeta este o reală vedetă a postului de radio și de televiziune WGN, extrem de popular în orașul de pe malul lacului Michigan. Căci video buletinele informative ”Traffix Chicago with Violeta” îi fac pe cei prinși în trafic să afle variantele cele mai bune pentru a evita aglomerația pe șosele.

Vedetă a postului american WGN, Violeta Podrumedic are origini românești

Chiar dacă nu știe foarte multe despre țara de origine a părinților săi, mâncarea românească este mereu prezentă în meniul său, mai ales datorită faptului că tatăl său, Branko Podrumedic, are un restaurant cu specific românesc într-o zonă centrală din Chicago. Loc unde și-a dus toți colegii din redacție, să le arate cum se face mustul, cum se pun murăturile, ori ce gust au sarmalele și micii tradiționali preparați în America după rețeta tradițională românească.

Violeta (24 ani) nu este străină nici de muzica românească, pe care a cunoscut-o tot prin intermediul întâlnirilor și festivalurilor românești, și i-a cunoscut personal pe cei de la Direcția 5, pe Connect-R ori Loredana. Tatăl său s-a făcut cunoscut în rândul românilor datorită numeroaselor evenimente concertistice și turnee artistice cu vedete ale scenei muzicale românești.


Program de duminică. Andreea Esca și Alexandre Eram au căutat comori printre ”vechituri”!

Close
Închide
  Close