Bucătari aduşi de pa vas

”Vendetta merge bine. Este cel mai bun restaurant din zonă. Are specific italian şi românesc. Acolo am doi bucătari români şi doi italieni. Sunt luaţi de pe vas, cu experienţă de câte 5-6 ani fiecare. Restaurantul a fost deschis acum 3 ani, iar în zonă, alte 3 restaurante au dat faliment. Ăsta merge însă bine. În plus, legenda spune că Al Capone avea un seif cu documente în restaurantul meu. Este o zonă cu 80.000 de români (n.r. – se numeşte Hollywood, găzduind persoane cu diverse activităţi: unii montează marmură, dar sunt foşti sportivi, printre aceştia numărându-se ultimul antrenor al lui Ivan Patzaichin). Oricum, pe mine nici nu mă cunosc angajaţii de la restaurant, fiindcă n-am trecut pe-acolo. Am administratori, nu mă bag eu. Treaba la care mă ocup direct este afacerea cu butelii, de aici, din România”, se laudă Borcea.

Şaormerie pentru Green Card

În ceea ce priveste şaormeria din Miami, denumită „Gusto Express”, Borcea a admins, într-un moment de sinceritate, că afacerea este un paravan. Fostul acționar nu și-a deschis localul neapărat ca să facă bani, ci în principal pentru a obține „certificatul de afacerist” cu care să poată locui în Statele Unite ale Americii. ”Am făcut afacerea ca să pot obține certificat de afacerist și ca să pot locui astfel la Miami, fiindcă n-am aplicat pentru Green Card. Nu deschizi șaormerie gândindu-te că faci bani mulți. Dar tot îmi ies 3.000 de dolari pe lună”, a admis Borcea.

Abonați-vă la ȘTIRILE ZILEI pentru a fi la curent cu cele mai noi informații.
ABONEAZĂ-TE ȘTIRILE ZILEI
Comentează
Google News Urmărește-ne pe Google News Abonați-vă la canalul Libertatea de WhatsApp pentru a fi la curent cu ultimele informații
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.