MENIU CAUTĂ
02 Apr. 2011 17:43

Vezi cum s-a desfășurat a doua semifinală „Românii au talent”!

Distribuie

Primul concurent al serii a fost Adrian Țuțu, cel care în preselecție a impresionat cu piesa "Românii au talent", un imn neoficial al emisiunii de la PRO TV. Pentru semifinală, Adrian a pregătit o nouă piesă, din nou pe ritmuri hip-hop, care exprimă un mesaj către părinții săi, care au murit în copilăria lui. "Iubiți-vă părinții!", le-a transmis Țuțu telespectatorilor la finalul numărului său.
Mai mult, Adrian a pregătit o surpriză și a avut, în timpul emisiunii, un număr de dans hip-hop, apreciat chiar și de exigentul Mihai Petre.
"Ești un Eminem al României", i-a transmis Andra, membră a juriului, lui Adrian Țuțu.

Vezi mai multe pe Romanii au talent


Eduard Malița și Bianca Oniță au fermecat publicul cu un număr senzațional de magie și iluzionism. Eduard a fost legat cu lanțuri și introdus într-un recipient cu apă. Mai întâi, el a reușit să își scoată lanțurile iar finalul a dat juriul pe spate: Eduard a reușit să iasă din cușca cu apă, iar în locul lui a apărut, închisă, Bianca.

Vezi mai multe pe Romanii au talent

Juratul Mihai Petre s-a jucat cu inimile celor doi concurenți, atunci când la sfârșitul numărului, le-a spus că a văzut „ceva ce nu trebuia să vadă”. La insistențele colegilor, el s-a lăsat înduplecat și a explicat că a văzut că numărul a fost „perfect”.

 


Claudiu Udrea, „Frank Sinatra al României”, așa cum fusese el alintat după preselecție, a încercat să convingă votanții cu piesa „I’ve got you under my skin”.

Vezi mai multe pe Romanii au talent

Prestația lui Claudiu nu a fost însă apreciată de Mihai Petre, care a apăsat butonul pentru a-l opri pe concurent, care „mergea din rău în mai rău”.

 


Grupul „Veverițele vesele” a pregătit și pentru semifinală un număr de comedie, în care s-au deghizat în pielea mai multor personaje și personalități celebre.

Freddie Mercury în celebrul videoclip al piesei „I want to break free”, Marilyn Monroe în celebra rochiță albă, Edith Piaf și multe altele.

La final, una dintre „veverițe” i-a făcut avansuri chiar lui Mihai Petre, cântându-i refrenul piesei Andrei, „Vreau sărutarea ta”.

Vezi mai multe pe Romanii au talent


Numerele de comedie continuă în a doua semifinală de la „Românii au talent” cu Valentin Păun, cel care a revenit cu un număr de dans plin de momente amuzante.

Vezi mai multe pe Romanii au talent

Concurentul a dansat „Macarena” și s-a adaptat cu mișcările sale pe mai multe melodii, a fost extraordinar de expresiv și a reușit să-i facă pe Andi Moisescu și Mihai Petre să se contrazică pe seama numărului său. În timp ce Mihai l-a sfătuit pe Valentin să se mai antreneze pentru dansurile sale, Andi i-a ținut partea concurentului și i-a transmis că numărul său a fost foarte bun.


Alina Dincă și Cristina Bondoc au convins juriul la preselecții cu o piesă din repertoriul lui Celine Dion. De această dată, fetele au pregătit un show de excepție, cu dansatori și un decor adecvat iar interpretarea piesei „Raining man” i-a încântat pe spectatori.

„Sunteți atât de talentate, că nu mă mai satur să vă ascult”, le-a transmis Andra concurentelor.

Vezi mai multe pe Romanii au talent


Într-o lume plină de imitatori ai regretatului megastar Michael Jackson, tânărul Alin Imre și-a câștigat, cu siguranță, un loc în galeria celor mai reușite asemenea performanțe.

Alin a imitat perfect mișcările lui Michael în timpul pieselor „Smooth Criminal” și „Billie Jean” și a reușit să reproducă una dintre mișcările legendare de dans inițiate de „Regele Pop”: Moonwalk-ul.

Vezi mai multe pe Romanii au talent


Fostă artistă de circ, Tatiana Ilescu a propus și de această dată un număr prin care a arătat cât de multă concentrare, talent și curaj are.

Ea a jonglat din nou cu cercuri în jurul mijlocului său, în timp ce se deplasa pe un monociclu, și, în plus față de preselecții, a reușit să se miște cu cercuri aflate în flăcări.

Vezi mai multe pe Romanii au talent


Chiar dacă se numesc Trouble, dansatorii acestei trupe nu au adus, în niciun caz, necazuri celor care îi privesc, ci, din contră, le-au bucurat simțurile cu un nou număr de excepție.

„Sunteți inventivi. Vreau să felicit fetele pentru că le-au dat în cap băieților, la capitolul energie. I-ați dat o lecție de dans gratis lui Andi Moisescu”, a glumit Mihai Petre.

Vezi mai multe pe Romanii au talent


Marius Mihai Coșofreț, omul care reușește să imite perfect păsările și animalele, a revenit cu un număr în care a imitat găini, curcani, bufnițe, lupi, vaci, oi dar și pe….regretatul Ion Dolănescu.

Întrebat ce sunete îi vine să scoată atunci când îl vede pe Mihai Petre, Marius a imitat un curcan, iar atunci când a făcut același lucru în cazul Andrei, concurentul a făcut ca o găină.

Imitația unui cântec al maestrului Dolănescu a fost dedicația tânărului pentru Andi Moisescu.

Vezi mai multe pe Romanii au talent


Laura Bogorodea, dansatoare pe muzică indiană, s-a pregătit pentru semifinală cu un număr special.

Din păcate pentru ea, unul dintre jurați, Mihai Petre, nu a apreciat prestația ei, pentru că ea nu a adus, din punctul său de vedere, nimic în plus față de preselecții.

Vezi mai multe pe Romanii au talent


Echipa de karate Akikai a impresionat, din nou, la „Românii au talent”, cu un număr în care au făcut spectacol îmbinând artele marțiale și dansul.

„Faceți spectacol și sport în același timp, asta e foarte important”, a punctat Mihai Petre la finalul numărului celor de la Akikai.

Vezi mai multe pe Romanii au talent

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 17 februarie 2019
Comentarii