MENIU CAUTĂ

Victor Slav, alături de fetița lui. ” Roagă-te să nu semene cu…”

Distribuie

Victor Slav s-a fotografiat alături de fiica sa, iar reacțiile fanilor din mediul online nu au întârziat să apară.

Prezentatorul de televiziune Victor Slav este topit după fiica lui și a Biancăi Drăgușanu, Sofia Natalia. Acesta profită din plin de puțin timp liber pe care îl are la dispoziție pentru a-l petrece în compania fetiței sale. Așa s-a întâmplat și în weekend. pe contul său de socializare, Victor Slav a publicat o fotografie emoționantă în care apare într-o ipostază tandră alături de micuța și drăgălașa Sofia Natalia.

Reacțiile fanilor din mediul online nu au întârziat să apară:

„Frumoasă foc, îți seamănă mult”, ” Are o frumusețe naturală garantată de la tati, că doar cu el seamănă”, „Seamănă perfect cu Victor’, „semănați ca două picături de apă”, „Felicitări, Victor, un adevărat tată! Sper că nu va avea comportamentul păpușii de plastic’, „Roagă-te să nu semene cu… Ar fi păcat!”.

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită pentru o scurtă perioadă de timp, cu Victor Slav. După ce și-au reînnodat relația, din povestea lor de dragoste a rezultat o fetiță, Sofia Natalia. Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit din nou anul trecut. Deși au decis să meargă pe drumuri separate, Bianca Drăgușanu și Victor Slav au grijă ca fiicei lor, Sofia Natalia, să nu-i lipsească nimic.

Citește și: Fotbalul e pasiune, tot agricultura e baza! Țucudean își face abator, dar e supărat că nu prea găsește mână de lucru

 

Citește mai multe despre Victor Slav pe Libertatea.

Comentarii