Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Adelina Pestrițu s-a plictisit în vacanța din Cipru.
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

VIDEO/ Adelina Pestrițu s-a plictisit în vacanța din Cipru. „Cu aceiași bani poți rezerva destinații mult mai spectaculoase”

Începând cu sezonul 2, emisiunea de turism Libertatea s-a transformat în "Star Trips & Tricks", iar prima invitată a fost Adelina Pestrițu, o vedetă pasionată de călătorii. Prezentă în studioul Ringier, bruneta ne-a mărturisit că nu toate destinațiile au fost pe măsura așteptărilor. De exemplu, în Cipru spune că nu s-ar întoarce niciodată.

De Denisa Macovei,

Adelina Pestrițu s-a plictisit în vacanța din Cipru

În urmă cu ceva vreme, Adelina Pestrițu a mers în vacanță în Cipru și spune că regretă și astăzi această alegere. Invitată la emisiunea de turism „Star Trips & Tricks”, bruneta nu pune Cipru pe lista recomandărilor sale. „Pot să spun că nu m-a dat pe spate. Nu am fost atât de fascinată de această destinație. E frumos, dar cred că sunt multe alte destinații pe care le poți rezerva cu aceeași sumă și să fie mult mai spectaculoase. Mi se par mult mai frumoase Grecia, Franța. Mai mult aș tinde să merg în aceste zone decât în Cipru. E mult prea liniștit, parcă nu ai nimic de făcut. Nici plajele nu m-au impresionat”, ne-a povestit Adelina.

Adelina Pestrițu s-a plictisit în vacanța din Cipru

A avut noroc cu gașca ei: a salvat-o de la plictiseală

Spre norocul ei, vacanța din Cipru i-a fost salvată de gașca de prieteni cu care era pe insulă, căci, după spusele ei, dacă nu erau prietenii, s-ar fi plictisit enorm în acel sejur. „Noi am închiriat o casă, foarte frumoasă casa, cu piscină și, slavă Domnului, am fost o gașcă de vreo 9 oameni și ne-am distrat, că altfel cred că mă plictiseam„, a mai spus Adelina la „Star Trips & Tricks”.


Medicul fals Matteo Politi a fost arestat! Ce acuzații i se aduc italianului cu opt clase, care a operat în România fără drept de practică

Zece ani fără Marian Cozma. Petre, tatăl fostului handbalist: „Plâng neîncetat de o săptămână”

Close
Închide
  Close