MENIU CAUTĂ
, de Denisa Macovei

VIDEO/ Carmen Negoiță a venit la „Star Trips&Tricks” pentru a ne povesti despre marea ei pasiune: călătoriile

Distribuie

Joi, începând cu ora 12:00, Carmen Negoiță vine la „Star Trips&Tricks”, emisiune turisitică ce oferă informații și ponturi utile despre călătorii. Pasionată de tot ce înseamnă culturi noi, locuri exotice și oameni diferiți, Carmen Negoiță ne va împărtăși din experiențele ei. 

 Carmen Negoiță vine la „Star Trips&Tricks”

Carmen Negoiță s-a pozat cu Sfinx-ul din Egipt

Din pasiunea pentru călătorii, Carmen Negoiță și-a făcut și un blog de travel în care împărtășește publicului ei din experiențele pe care le-a trăit în fiecare destinație în parte. Profitând de atenția pe care o acordă vacanțelor, am invitat-o în studioul Ringier pentru a ne oferi câteva informații utile în ceea ce privește alegerea unei destinații exotice, a biletului de avion, dar mai ales a cazării.

 Carmen Negoiță vine la „Star Trips&Tricks”

Carmen Negoiță vine la „Star Trips&Tricks” direct din vacanța din Egipt

Deși a vizitat destul de multe locuri, lista cu dorințe a lui Carmen este una destul de mare. De curând a bifat Egipt-ul și, chiar dacă este încadrat ca zonă de risc din punct de vedere al atacurilor teroriste, Carmen susține că s-a simțit extraordinar în acele locuri.


VIDEO / Învățăturile unui activist rus răpit și torturat. Interviu cu Oleg Kozlovsky, cercetător Amnesty International și activist pentru drepturile omului, răpit în Ingușetia

Citește mai multe despre Carmen Negoiță și vacanțe pe Libertatea.

Comentarii