Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Crina Abrudan și Gabi Popescu au găsit secretul unei relații liniștite. „Fiecare cu filmul lui”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO/ Crina Abrudan și Gabi Popescu au găsit secretul unei relații liniștite. „Fiecare cu filmul lui”

VIDEO/ Crina Abrudan și Gabi Popescu au găsit secretul unei relații liniștite. „Fiecare cu filmul lui”

Abia după 10 ani de relație, Crina Abrudan și Gabi Popescu au găsit secretul unei relații liniștite. Până de curând, cei doi trebuiau să facă compromisuri aproape în fiecare weekend în privința petrecerii timpului liber. Cum amândoi sunt cinefili, dar nu au aceleași gusturi, le-a luat ceva vreme trebuit până să găsească o soluție satisfăcătoare.

De Denisa Macovei,

Crina Abrudan cu Gabi Popescu

„Acum suntem pe principiul: fiecare cu filmul lui. În urmă cu mulți, mulți ani, acum vreo 7, 8, mergeam la film, că nu era moda asta cu statul acasă cu laptopul în brațe, pe undeva în Militari și făceam maratoane de filme. În weekend, când eram eu liberă, mergeam pe la prânz la mall și ne prindea noaptea acolo. Vedeam un film, ieșeam de la el și ziceam să intrăm și la celălalt, după care ne opream să mâncăm și vedeam iar un film”, ne-a povestit Crina, mărturisindu-ne că nu de puține ori ieșirile în doi la film se lăsau cu somn în sala de cinema. „Atunci alegeam unul un film, celălalt, film următor. De obicei, el adormea la filmele alese de mine, iar eu, la cele alese de el. Îmi aduc aminte când m-a dus să văd «Avatar», care nu va fi niciodată pe placul meu, eram după o zi de muncă, trezită de dimineață la ora 4.00, atât de bine am dormit!”, a recunoscut fosta vedetă de televiziune.

Crina Abrudan

Împreună, dar separat

 În al 11-lea ceas și al 11-lea an de relație, cei doi au găsit soluția: se uită la filme împreună, dar… separat. Împart același bol cu semințe și aceeași canapea, dar fiecare stă cu ochii pe alt ecran. „Eu mă uit pe laptop, Gabi se uită pe tabletă, fiecare cu filmul lui. Nu ne deranjăm unul pe celălalt. Împărțim castronul cu semințe sau punga cu alune. Mai împărțim pisica și câinele, că stau între noi pe canapea”, ne-a mai spus Crina.

VIDEO: Cosmin Nistor/ FOTO: Dumitru Angelescu


Efectele documentarului despre abuzurile lui Michael Jackson: Mai multe posturi radio i-au scos muzica, iar o statuie a lui fost îndepărtată, în timp ce familia și prietenii îi iau apărarea

Close
Închide
  Close