De Ana Maria Păsat, Andreea Romaniuc Archip,

„Cu emisiunea intrăm în vacanță în august. Probabil că o să mă duc la sora mea, în Marea Britanie, sau undeva unde e mai răcoare. Nu prea îmi place căldura, deși sunt de la mare, dar la mare e briza cât de cât… În Grecia îmi place în mai, iunie, în Turcia la fel, în rest, vara îmi place în Anglia, pentru că e mai răcorică, mai cu ploaie, mai cu soare. Și-n Spania e foarte fain, dar tot în iunie, maxim”, ne-a dezvăluit Cristina planurile de vacanță.

„Nu știu când revine Simona Gherghe”

Simona Gherghe se află în concediu de creștere a copilului

Actrița nu are habar dacă intrarea în vacanță rimează cu încheierea contractului său cu Antena 1, pentru că nu știe, pur și simplu, dacă la toamnă Simona Gherghe își va relua jobul de prezentatoare sau o va mai lăsa pe ea „la manșă” o vreme, preferând să stea acasă, cu băiețelul ei.

Cristina Cioran intra în vacanță luna viitoare

“Nu știu când revine Simona, trebuie să o întrebăm pe ea, dar în toamnă”, ne-a spus Cristina, lăsând să se înțeleagă că planurile nu sunt încă clare. Înclină însă să creadă că Simona va mai sta în concediu, iar ea se va mai bucura câteva luni de postul de prezentatoare: „Eu cred că mă întorc, dar depinde de Simona Gherghe. Să vedem, e discutabil”.

Vrea copil la 42 de ani

Cristina Cioran se iubește de peste 9 ani cu Traian Văduva, pe care l-a cunoscut în Centrul vechi al Bucureștiului. Relația lor a fost pigmentată și cu câteva mici despărțiri, dar de fiecare dată împăcarea a fost cât se poate de frumoasă – cum s-a întâmplat, din nou, recent. Acum, Cristina, care are 42 de ani, își dorește un copil cu Traian: „Vreau un copil, mai ales că-i iubesc foarte mult. Dar când o vrea Dumnezeu, când o fi să fie”, ne-a mărturisit ea.

Video: Robert Hanciarec

Citește și: Recomandările culturale ale săptămânii. Descoperim cum se simte Pescărușul pe acoperișul TNB-ului

Temperatura la care noul coronavirus poate muri în doar câteva minute, în condiții de laborator
GSP.RO

Temperatura la care noul coronavirus poate muri în doar câteva minute, în condiții de laborator

Horoscop 7 aprilie 2020. Fecioarele văd viitorul în tonuri sumbre
HOROSCOP

Horoscop 7 aprilie 2020. Fecioarele văd viitorul în tonuri sumbre