Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Cum comentează Cezar Ouatu faptul că a fost catalogat drept gay. ”Sunt artist. Lumea are percepții ciudate!”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO/ Cum comentează Cezar Ouatu faptul că a fost catalogat drept gay. ”Sunt artist. Lumea are percepții ciudate!”

VIDEO/ Cum comentează Cezar Ouatu faptul că a fost catalogat drept gay. ”Sunt artist. Lumea are percepții ciudate!”

Imediat după participarea la Eurovision Cezar Ouatu a fost catalogat. S-a spus că are alte orientări sexuale și că ascunde acest lucru.

De Denisa Macovei,

Extrem de sincer, artistul ne-a declarat că nu are nimic împotriva comunității LGBT, că acceptă să aibă roluri de travestit fără nicio problemă., dar că nu e gay. Cezar Ouatu este heterosexual convins.

Cezar Ouatu este heterosexual convins

Invitat în studioul Ringier, Cezar Ouatu a fost extrem de deschis și a răspuns franc tuturor întrebărilor. Așa că am profitat de ocazie și l-am întrebat și cât de mult l-au afectat toate zvonurile lansate după participarea lui la Eurovision.

„Eu sunt cum m-a lăsat mama mea și mama natură, heterosexual ”, a spus Cezar Ouatu, completând că ar vrea ca lumea să înțeleagă că viața unui artist este cu totul diferită pe scenă decât cea de zi cu zi.

Cred că unul dintre cele mai urmărite momente din trei sezoane „Te cunosc de undeva” a devenit Cristi din Banat. Un personaj pe care l-am adus cu anumite valențe actoricești la nivelul unui personaj, adică i-am făcut un mare bine acestui domn care, din câte știu, este homosexual. Tocmai ăsta este avantajul meu, să spun într-un fel, și talentul de a reuși să întruchipez și să am o disociere dintre scenă și viața de zi cu zi. Lumea uneori are percepții ciudate. Ideea este că noi suntem artiști și jucăm anumite roluri, dar rolul vieții noastre e diferit, a completat Ouatu.

Ion Țiriac nu mai este cel mai bogat român. Cine i-a luat locul
Recomandări

Ion Țiriac nu mai este cel mai bogat român. Cine i-a luat locul

Cezar Ouatu este heterosexual convins

Cezar Ouatu este heterosexual convins, însă acceptă roluri de travestit

Mai în glumă, mai în serios, Cezar ne-a povestit cum în urmă cu ceva vreme a primit titlul de „Cea mai urâtă femeie dintre bărbați”, în cadrul show-ului „Te cunosc de undeva”, unde a interepretat mai multe artiste cunoscute decât bărbați.

Cezar Ouatu este heterosexual convins

„Travestiurile mele sunt ceva…Eu chiar am luat un premiu, chiar dacă nu există la emisiunea respectivă, de „Cea mai urâtă femeie dintre bărbați” , a povestit amuzat Cezar.

CITEȘTE ȘI:

FOTO EXCLUSIV/Vedetă rock în anii 70 și politician în anii 90, Doru Tufiș e din nou cap de afiș. Cântă într-un restaurant!

 

 

Close
Închide
  Close