MENIU CAUTĂ
07 Dec. 2018 15:00 , de Denisa Macovei

VIDEO/ Dragoș Bucur și Dana Nălbaru n-au o relație doar lapte și miere: „Ne certăm. Amândoi suntem oameni încăpățânați”

Distribuie

De 12 ani, Dragoș Bucur și Dana Nălbaru sunt nedespărțiți. Căsătoriți de tot atâta vreme și părinții a trei copii - doi naturali și unul adoptat -, cei doi formează o familie bine sudată, însă în casa lor nu curg mereu lapte și miere. Dragoș ne-a dezvăluit ce anume îi învrăjbește.

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru se ceartă

Invitat la Interviurile Libertatea, Dragoș Bucur ne-a mărturisit că deși atunci când lucrează împreună la un proiect, el și Dana greu găsesc un numitor comun, continuă să colaboreze. „Am ajutat-o de vreo două ori la videoclipuri. Dana are un… mă ceartă dacă mă apuc să spun. Lucrăm împreună la ceva și s-ar putea să iasă ceva interesant și frumos. Deja lucrăm. O să plecăm în afară pentru ea asta și probabil că prin februarie o să spună ea”, ne-a povestit actorul.

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru se ceartă

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru se ceartă de la lucrurile legate de carieră

 Extrem de sincer, Dragoș ne-a mai spus că și el, și soția lui sunt firi încăpățânate și că ajung de cele mai multe ori să se ciondănească: „Ne certăm. Amândoi suntem doi încăpățânați, care se țin de ceea ce cred și gândesc până când cineva reușește să le schimbe părerea. Sunt ciocniri destul de dese, din punct de vedere profesional, atunci când colaborăm. Adevărul este că amândoi avem două meserii creative și atunci, evident, trebuie să împletim ideile noastre până iese ce-i mai bun”. Actorul ne-a dezvăluit și că nu crede în egalitatea dintre sexe, dar că niciodată nu ar desconsidera o femeie, cu atât mai mult pe mama copiilor lui: „Nu cred în egalitatea perfectă între sexe. Nu înseamnă că femeia e mai jos ca bărbatul sau că bărbatul e mai sus sau mai jos, dar nu suntem egali. Fiecare are niște calități bine definite”.


VIDEO/ Vedetele autohtone, pedepsite pentru năzbâtiile din copilărie. Au primit nuiaua în ghete!

Citește mai multe despre Dragoş Bucur pe Libertatea.

Comentarii