MENIU CAUTĂ
12 Aug. 2018 11:00 , de Denisa Macovei

VIDEO/ Claudia Pavel și-a lăsat părul doar în mâinile mamei sale. „Mă tundea și-mi spunea că o să am nevoie de păr când o să fiu mare”

Distribuie

Recunoscută după podoaba capilară, Claudia Pavel și-a lăsat părul doar în mâinile mamei sale, iar acum îi mulțumește aproape zilnic. Cântăreața are bucle perfecte și firul extrem de sănătos tocmai pentru că mama ei a știut când și cum să o tundă.

Claudia Pavel și-a lăsat părul doar în mâinile mamei sale

De profesie coafeză, mama Claudiei Pavel a fost mereu o femeie cochetă, așa că artista și-a dorit enorm să fie asemenea ei. Deși ea purta un coc voluminos de fiecare dată când mergea la serviciu, pe cele două fiice ale ei, Claudia și Paula, le tundea destul de des. „Mama mea este absolut superbă și ea chiar nu a avut nevoie niciodată de vreo ajutare estetică, nici de botox. Nici măcar cu fond de ten nu s-a dat niciodată, dar în schimb a fost o femeie cochetă mereu. Adică primul lucru pe care eu mi-l amintesc despre mama este că înainte să plece la muncă tot timpul își făcea cocul perfect, ruj roșu, era foarte frumos îmbrăcată, foarte cochetă mereu',a descris-o Claudia pe mama ei, completând că deși o venera, nu s-a simțit nicidată atrasă de trusa ei de make-up și nici de coafurile voluminoase. „Eu nu furam din machiajele ei. Sora mea. De aceea a și devenit make-up artist. Ea a fost pasionată mereu de astea. Noi am crescut practic în salon de înfrumusețare pentru că mama mea este hair stilist și doar sora mea i-a moștenit talentul, așa că ea a fost cea care se machia, îi tăia rochiile. Eu nu. Am fost foarte cuminte din punctul ăsta de vedere. Nu mă atrăgeau foarte tare. Cred doar că mergeam în pantofii ei cu toc'.

Claudia Pavel și-a lăsat părul doar în mâinile mamei sale

Claudia Pavel și-a lăsat părul doar în mâinile mamei sale de meserie hair stilist

Chiar dacă a fost un pic mai băiețoasă și nu i-a plăcut să se rujeze ori de câte ori ieșea din casă, Claudia a pus de mică preț pe părul ei creț. Așa că, ori de câte ori o tundea mama ei, cântăreața nu se putea opri din plâns. În timp mama acesteia i-a demonstrat că era nevoie să o tundă des pentru a da volum părului, așa că, și în momentul de față, Claudia nu-și lasă părul decât în mâinile mamei sale. „Eu nu m-am tuns niciodată. M-a tuns doar mama. Eu plângeam că voiam părul lung, dar ea îmi spunea că nu am de ce să plâng că o să am nevoie de păr când o să fiu mare. Și așa a fost. Suntem eu și părul. Nu am nimic împotriva perucilor, dar eu nu mă văd făcând asta. Am un look constant și nu cred că este nimic în neregulă cu asta și vreau să îmbătrânesc frumos așa cum sunt eu', ne-a mai spus cântăreața.

VIDEO: Cosmin Nistor

FOTO: Dumitru Angelescu

CITEȘTE ȘI:

VIDEO/ „Tina Rintintin': din contabilă, a ajuns bona pentru câini. 'Îi tratez ca și cum ar fi ai mei!'

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 18 februarie 2019
Comentarii