De Andreea Archip,

În timp ce fosta prezentatoare TV afișează o siluetă de invidiat, urmare a alimentației ponderate, dar și a antrenamentelor fizice, mai nou și Speak îi calcă pe umbre. “M-a pus la o cură, nu neapărat. Ne-am luat un aparat acasă care gătește la aburi”, a declarat, pentru Libertatea, iubitul vedetei.

Așa că hrana fără ulei, grăsimi, sare în exces, zahăr a început să dea roade. “Chiar e foarte bun la gust. Nu credeam, eram un pic sceptic așa. De vreo două săptămâni doar asta mâncăm în fiecare seară”, ne-a dezvăluit el. Iar Adelina a făcut completări despre meniul de la cină. “Somon cu legume, cu broccoli, curcan, pui, doar gătit la aburi”.

Deși Speak nu știe câte kilograme a topit, fosta vedetă TV a făcut o estimare. “Cred că așa din vedere, 2 kg aș zice eu, la cum îl cunosc. E posibil pe cântar să fie și un pic mai mult. La mine este constantă greutatea de ceva vreme, mai exact de vreo șase luni de zile. Nu mai oscilez ca în trecut, acum aveam 59, acum aveam 55. Nu eram niciodată mulțumită. Acum chiar mănânc orice, pentru că îmi pot permite. În trecut eram tot timpul panicată să nu pun pe mine, acum dacă am 53 sunt fericită. L-am băgat pe el la cură și mânânc eu prost! Bine, mai am săptămâni în care îmi fixez un regim alimentar și mă țin strict de el”, a declarat, pentru Libertatea, Adelina Pestrițu.

După ce și-a deprins iubitul cu hrană ușoară și sănătoasă, probabil că următorul pas va fi un program susținut de activitate fizică, ceea ce recunoaște și Speak că ar trebui să aibă.

Foto: Gabriel Pătruț

Țiriac a anunțat live la TV ce sumă donează în criza coronavirus: „Ajutăm 40.000 de oameni”
GSP.RO

Țiriac a anunțat live la TV ce sumă donează în criza coronavirus: „Ajutăm 40.000 de oameni”

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine
HOROSCOP

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine