Mergi direct la conținut »
VIDEO EXCLUSIV/ Europarlamentarul Damian Drăghici, show grotesc.  A ”denunțat” țiganii din showbiz, ca la ușa cortului
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

VIDEO EXCLUSIV/ Europarlamentarul Damian Drăghici, show grotesc. A ”denunțat” țiganii din showbiz, ca la ușa cortului

De Petre Dobrescu, . Ultimul update Marți, 04 octombrie 2016, 12:59

Damian Drăghici nu contenește să uimească! A lucrat cu mari muzicieni ai lumii, se laudă că este singurul român recompensat cu un Grammy, în culmea succesului, s-a tuns, bărbierit și a schimbat meseria de muzician cu cea de europarlamentar la Bruxelles. Un sigur lucru n-a reușit să schimbe! Încă vorbește ca la ușa cortului.

Ad placeholder

damian-draghiciInvitat de Smiley să cânte la petrecerea  privată pe care a dat-o la inaugurarea clubului său, dedicată 100% artiștilor de la casa lui de producție muzicală, Damian Drăghici a făcut ”ursărie maximă”, ”denunțând” cu un limbaj suburban ”țiganii”din showbiz, aflați la chef. Mânat de o poftă nebună de distracție, Damian, care a urcat pe scenă cu ”frații săi”, trupa  de acompaniament, n-a ținut tocmai un curs de limbă țigănească, ci i-a prezentat într-o manieră abjectă, cu o nefirească dorință declarată obsesiv de a le mânca anumite părți anatomice, evident, intime, lui Feli, solista preferată a lui Smiley, Sergiu Ferat (care a făcut senzație la ediția de anul trecut ”Românii au talent”), CRBL și Giulia Anghelescu și nu în ultimul rând solistei Corina.  Mai cu moț acesta din urmă s-a autodenunțat ca fiind ”țigancă”, strigând la microfon și, ca să fie și mai convingătoare, a interpretat piesa ”Trec țiganii”.

feli-draghici”Mân ca-ți-aș pi#%^  ta și [email protected]#$ tale! Mânca-v-aș c#$%l vostru!!!”, a răcnit cu repetiție Drăghici, speriind câțiva spectatori mai slabi de înger.

 

Sore a dat bir cu fugiții

Din cauza spectacolului prea ”aprins”, în timpul grozăviei, ca nu care cumva să fie numiți ori chemați pe scenă, mulți artiști au preferat să-ți ia tălpășița repejor, în frunte Sore.

 

Dincolo de picanteriile din viaţa artistului fost senator,  povestea lui Damian Drăghici este ruptă parcă dintr-un film. A fugit  din ţară pentru a cânta pe străzi, a ajuns la elev la prestigioasa Berkeley University, loc unde au studiat mari muzicieni ai Americii și s-a întors în ţară unde,  timp de zece ani, a concertat sub titulatura Damian & Brothers, pe toate scenele ţării şi în Europa, fiind unul din puținii artiști agreați de Ministerul de Externe.

smiley-corina

 

Ad placeholder
Necunoscutul din topul celor mai bogați foști sportivi din lume, alături de Țiriac. Afacerea care i-a adus o avere de 600 de milioane de dolari
PARTENERI - GSP.RO
Necunoscutul din topul celor mai bogați foști sportivi din lume, alături de Țiriac. Afacerea care i-a adus o avere de 600 de milioane de dolari
Horoscop 5 iulie 2020. Leii au nevoie de echilibru, care e greu de obținut și greu de menținut
HOROSCOP
Horoscop 5 iulie 2020. Leii au nevoie de echilibru, care e greu de obținut și greu de menținut
RECOMANDĂRI
Parteneri
 
Ad placeholder
Parteneri
Parteneri
Close
Închide
  Close