MENIU CAUTĂ
09 Apr. 2018 12:00

VIDEO EXCLUSIV/ Fiul Alinei Chivulescu vrea să facă vacanțele cu mama lui. „De Paște gătesc… un bilet de avion”

Distribuie

Deși se apropie cu pași repezi de vârsta majoratului, fiul Alinei Chivulescu vrea să facă în continuare vacanțele cu mama lui. Dovadă că, în liberele din perioada Paștelui, Michael își face bagajele pentru a pleca cu mama lui departe de România.

Fiul Alinei Chivulescu vrea să petreacă vacanțele cu mama lui- Alina Chivulescu se fotografiază în lift altături de fiul ei, Michael

După divorțul de Mihai Cuptor, Alina Chivulescu și-a dedicat tot timpul fiului ei, încercând să clădească o relație deosebită. I-a reușit de minune căci adolescentul preferă să-și petreacă timpul în continuare cu mama lui. „Ca să evit cozonaci și salate nu știu de care și fripturi și așa mai departe, îmi cer scuze pentru cei care sunt adepții statului acasă și meselor în familie și nu știu ce, eu cu copilul meu plecăm și de Paște și de Crăciun. Așa că și anul acest gătesc un bilet de avion și un hotel bun și ne bucurăm acolo', ne-a povestit Alina Chivulescu.

Fiul Alinei Chivulescu vrea să facă vacanțele departe de România

Pentru cei doi a devenit deja o tradiție să plece împreună în vacanțe, actrița declarând că ieșirile lor sunt mereu active, pline de adrenalină și nu se plictisesc niciodată împreună. Chiar dacă Alina Chivulescu este într-o relație cu Dan Chișu, acest lucru nu o determină să-și facă planuri separat de fiul său.  „Mai e puțin până devine major și atunci cine știe ce se va întâmpla', ne-a mai mărturisit actrița care speră totuși ca Mika să nu schimbe tradiția, cel puțin măcar în preajma sărbătorilor să fie alături de mama lui.

VIDEO: Cosmin Nistor

FOTO: Dumitru Angelescu

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV/Marius Bodochi are un tatuaj făcut… din întâmplare! S-a ales cu el după filmările la un serial TV

Citește mai multe despre alina chivulescu, Dan Chișu, actor, vacanțe și Vedete pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Liviu Dragnea, huiduit de un europarlamentar după discursul de la congresul PES
Comentarii