MENIU CAUTĂ
, de Florian Gheorghe

VIDEO EXCLUSIV/ Ion Dichiseanu, ultimul romantic. La 84 de ani, i-a făcut o super-declarație de dragoste fostei soții

Distribuie

Chiar și după 22 de ani de căsătorie și un divorț, relația lor este una admirabilă. La 84 de ani, maestrul Ion Dichiseanu a avut curajul să-i spună celei care i-a fost soție ”Te iubesc!” Și asta de față cu lumea!

Aflat la mare, de dragul familiei sale, alături de fiică, ginere, nepoțică și fosta soție, care cântă la un cochet hotel din stațiunea Venus, Ion Dichiseanu și-a emoționat fosta soție ducându-i pe scenă, în timpul recitalului acesteia, un buchet de trandafiri roșii, ce simbolizează iubirea și pasiunea.

”Da, te iubesc/ Cum n-am iubit pe altcineva/ Da, te iubesc/ Ești nebunia mea”, au fost versurile pe care le-au dăruit deopotrivă romanticul Ion Dichiseanu, dar și cea mai frumoasă bunicuță din lumea muzicală autohtonă, Simona Florescu, fiind provocați, în aplauzele mulțimii, de melodia deloc cântata la întâmplare de George Rotaru, pe piesă făcută celebră de Mădălina Manole.

 Ion Dichiseanu, ultimul romantic, la 84 de ani! ”Da, te iubesc”, i-a cântat fostei soții și i-a dăruit un buchet cu trandafiri

Divorțul dintre veteranul actor al teatrului și cinematografiei românești și solista Simona Florescu, produs în urmă cu mai bine de zece ani, i-a transformat pe aceștia în cei mai buni prieteni. Ba, au redevenit foarte apropiați mai ales de când a venit pe lume nepoțica lor, Anastasia Ioana, care are aproape doi ani.

Actorul rămas celebru pentru generații de români după ce l-a întruchipat pe căpitanul Pierre Vaillant în serialul ”Toate Pânzele sus” , dar mai ales pentru povestea sa de dragoste cu faimosul star hollywoodian Sara Mondiel (la jumătatea anilor ‘60, poveste care încă îi face pe românii cu pretenții de cuceritori să-și plece capetele în fața sa, în semn de respect).

După o viață în care a fost înconjurat de femei frumoase, Ion Dichiseanu ne-a declarat că, de doi ani, cea care a reușit să-l ”topească” este Anastasia, nepoțica sa.

CITESTE ȘI: EXCLUSIV/ Doru Octavian Dumitru, glume pe litoral, la o terasă cu grătar

 

Citește mai multe despre george rotaru, Ion Dichiseanu și simona florescu pe Libertatea.

Comentarii