Mergi direct la conținut »
VIDEO EXCLUSIV/ Listă de burlăciță! Ce promisiuni și-a făcut Dana Săvuică după divorț
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO EXCLUSIV/ Listă de burlăciță! Ce promisiuni și-a făcut Dana Săvuică după divorț

VIDEO EXCLUSIV/ Listă de burlăciță! Ce promisiuni și-a făcut Dana Săvuică după divorț

Eliberarea dintr-o căsnicie care nu mai mergea i-a readus Danei Săvuică pofta de viață. Blonda vrea să valorifice la maximum timpul liber, plănuind să bată lumea în lung și-n lat.

De Andreea Archip,

În paralel cu proiectele profesionale, vedeta își rezervă timp pentru relaxare și mici bucurii, care îi fac viața plăcută. A testat terenul cu un tatuaj temporar, dar nu exclude ideea să își inscripționeze trupul pe viață. “Mă bate gândul, îmi place ideea de tatuaj, dar trebuie să fie mic, discret, frumos, delicat, undeva în locuri ascunse. Aș prefera să fie poate un singur cuvânt, care mă definește, cum ar: ‹life›, ‹joy›, ceva de genul acesta”, ne-a mărturisit burlăcița.

Pasionată de călătorii

În această vară, fostul model și-a propus să se bronzeze neapărat într-o insulă grecească și să bifeze mai multe obiective turistice din Europa.

“Aș dori să călătoresc foarte mult și o să mă țin de promisiunea pe care mi-am făcut-o. Am bătut palma cu o agenție de turism să merg într-o excursie în Creta, deci bifăm în vara asta Grecia. Un circuit Anglia – Scoția vreau neapărat, Polonia vreau să o văd, și Rusia: Moscova și Sankt Petersburg”, a precizat ea.

Niciodată să nu spui “niciodată”

Divorțul de Răzvan Stanciu nu i-a lăsat sechele, iar Dana crede în continuare în instituția căsătoriei. “Este foarte bine ca oamenii, atunci când se îndrăgostesc și vor să rămână împreună, să cimenteze relația printr-o căsnicie. Eu am avut una, știu cum e, probabil că o să mă gândesc de două ori înainte să fac acest pas, dar știi cum e: niciodată să nu spui ‹niciodată›. Asta e clar: viața îți poate rezerva o grămadă de surprize”, a declarat Săvuică pentru Libertatea.

FOTO: Dumitru Angelescu

Close
Închide
  Close