MENIU CAUTĂ
, de Denisa Macovei

VIDEO EXCLUSIV/Nicole Cherry este „regina” Instagramului din România. Se apropie de un milion de admiratori

Distribuie

Într-o eră în care se pune extrem de mult accent-ul pe site-urile de socializare, Nicole Cherry este „regina” Instagramului din România. La cei 19 ani, cântăreața se apropie cu pași repezi de o cifra spectaculoasă: un milion de admiratori.

Chiar dacă s-a lansat în showbiz abia acum 5 ani, pe când avea doar 14 ani, Nicole Cherry a reușit să ajungă cea mai iubită artistă de la noi, cel puțin în social media. Nicole este singura artistă din România care se apropie de milionul de fani pe Instagram.„Cum fac? Pai fanii mei fac pentru mine. Eu încerc să fiu cât mai activă, să vorbesc cu ei și tot meritul este doar al lor. Faptul că eu mă apropii de un milion este datorită lor. Ceea ce sunt eu este datorită lor. Da știu că mă repet, dar eu le mulțumesc în fiecare zi pentru că fără ei nu aș fi putut să mă mențin. Se fac 5 ani aproape de când m-am lansat și mă bucur că am reușit să mă păstrez și să îi țin alături de mine”, ne-a mărturisit mândră Cherry.

Nicole Cherry este „regina” Instagramului și se ocupă singură de promovare

În timp ce mulți artiști apelează la o întreagă echipă care postează în locul lor pe site-urile de socializare, Nicole susține că singură se ocupă de contul de pe Instagram și le răspunde personal celor aproape un milion de fani. „Pe Facebook mă mai ajută cineva, dacă trebuie să fac o anumită postare la o anumită oră. Sunt momente în care efectiv nu pot, așa că se ocupă cineva, dar Instagram-ul este 100% Nicole Cherry în spate și nimeni altcineva”, a mai spus Cherry, precizând că deși se bucură de un real succes în mediul online nu s-a gândit niciodată să facă un vlog. „Nu m-am gândit la un vlog sau altceva. Eu sunt de părere că un artist trebuie să se concentreze pe muzică, dacă face muzică. Dacă ești vlogger ești vlogger, dacă ești blogger, ești blogger, dacă ești cântăreț, ești cântăreț. Mie lucrurile amestecate nu-mi miros prea bine și prefer să îmi adun toate energia și să mă focusez pe ceea ce fac eu cel mai bine”.

VIDEO: Cosmin Nistor

FOTO: Dumitru Angelescu

CITEȘTE ȘI:

UPDATE. Valabilitatea pașapoartelor simple, electronice a fost extinsă de la 5 ani la 10 ani, pentru cei cu vârste peste 25 de ani

Citește mai multe despre Nicole cherry, Fani și instagram pe Libertatea.

Comentarii