Mergi direct la conținut »
VIDEO EXCLUSIV/ Dependentă de creme! Sandra Stoicescu le cară după ea chiar dacă pleacă doar pentru o zi
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

VIDEO EXCLUSIV/ Dependentă de creme! Sandra Stoicescu le cară după ea chiar dacă pleacă doar pentru o zi

Sandra Stoicescu lucrează în televiziune de aproape 25 de ani, perioadă în care a fost machiată constant și, inevitabil, tenul ei a avut de suferit. Conștientă de faptul că nu mai are 18 ani, vedeta TV a început să acorde o atenție și mai mare produselor și tratamentelor corporale şi umblă cu cremele după ea peste tot.

De Denisa Macovei,

Sandra a învățat de la mama ei că nu trebuie să-și neglijeze corpul, ci să aibă grijă ca mereu să folosească produse de bună calitate.

“Întotdeauna i-am luat parfumurile, i-am luat cremele, așa că evident că am încercat foarte devreme cremele și poate de asta arăt bine”, ne-a spus amuzată Stoicescu, completând că mama a fost cea care i-a repetat mereu că trebuie de tânără să folosească produse cosmetice.

“Mi-au plăcut cremele și faptul că mama mea mi-a dat această educație, că nu trebuie să ignor crema, ea trebuie aleasă în funcție de câți ani ai. Nu poți să spui că ai 19 ani și nu ai nevoie de creme sau că ai 30 de ani și iar că nu ai nevoie. Cremele trebuie adaptate la nevoile tenului tău și la vârsta pe care o ai”.

Sandra Stoicescu umblă cu cremele după ea și în deplasări

Așa se face că prezentatoarea Tv a ajuns să depindă de creme și de loțiuni pentru față, pe care le cară după ea peste tot pe unde pleacă.

“La demachiere și la creme nu renunț niciodată. Am niște borcănașe de toate dimensiunile pe care le car după mine. Și dacă plec într-o călătorie de o zi, am grijă să am cremele la mine: cea de ochi, cea de gât, cea de decolteu, cea de față, de zi, de noapte. Acum am descoperit una care face față foarte bine și de zi și de noapte. Nu-mi lipsesc cremele. Nu mi-au lipsit niciodată. Și de corp, și de față. Sunt foarte importante, mai ales că eu mă machiez deja de 23 de ani în fiecare zi, machiaj de televiziune, ceea ce înseamnă pudră, ceea ce înseamnă că tenul poate să fie afectat dacă nu-ți alegi cu foarte mare grijă produsele. Sunt foarte atentă la produsele pe care le folosesc”, ne-a mai declarat Sandra. De altfel, prietenii apropiați știu deja de această obsesie a vedetei așa că, de ziua ei de naștere, merg la sigur cu cadoul pentru ea.

“Prietenii mei știu ce să-mi cumpere mereu de ziua mea. Cu parfumuri și cosmetice nu greșesc niciodată. Creme, cremuțe, glosuri, fonduri de ten”, a completat Stoicescu, sublinind încă o dată că poate nu ar fi ajuns în situația de a pune accentul pe sănătatea pielii dacă mama ei nu i-ar fi insuflat acest lucru.

“Asta ține de educație. Mama este cea care mi-a spus mereu să am grijă, să investesc. Fie că folosesc produse naturale, că-mi fac o mască în casă, fie că-mi cumpăr o cremă scumpă, mi-a spus să am mare grijă și să le folosesc. Asta se simte. Sigur că fac uneori excese, cum ar fi că stau la soare, dar am grijă apoi să-mi ajut tenul să-și revină”, a mai spus Sandra Stoicescu.

FOTO: Dumitru Angelescu

VIDEO: Cosmin Nistor

 

Close
Închide
  Close