MENIU CAUTĂ
, de Ana Maria Păsat

VIDEO EXCLUSIV/ Sorin Brotnei nu și-ar dori un fiu care să-i semene. Era copil problemă

Distribuie

Sorin Brotnei nu și-ar dori un fiu care să-i semene. Asta pentru că, spune el, pe când era mic era și tare năzdrăvan și le-a cam dat de furcă părinților săi.

Sorin Brotnei, fostul solist al trupei accent, în prezent la ”Two”, nu are încă un copil, dar își dorește unul cât mai repede.

”Da, vreau un bebe cât de repede, nu trebuie școală pentru asta, o să am grijă să se întâmple. Mi-aș dori o fetiță”, spune artistul, care peste doar o săptămână va face nunta cu aleasa inimii sale.

A dat foc la perdea

Sorin Brotnei nu ar vrea însă, cu siguranță, ca fetița sau băiețelul său să-i semene și să-l copieze în ceea ce privește năzdrăvăniile pe care le făcea când era mic.

Îmi amintesc și acum de lucrurile care m-au marcat. De obicei de cele când făceam prostii, și am făcut destule. Mă jucam cu focul și a luat foc perdeaua într-o cameră. Cam toate prostiile le-am făcut”, a recunoscut artistul pentru Libertatea.

Acesta spune însă că a avut o copilărie fericită, fără lipsuri.

”Probabil existau anumite lipsuri, dar eu nu le-am simțit. Din punctul ăsta de vedere am avut o copilărie fericită”, a adăugat acesta.

Foto: Dumitru ANGELESCU

Video: Cosmin NISTOR

CITEȘTE ȘI:

Totul despre nunta lui Sorin Brotnei cu Ramona Ghioca. Vor petrece cu romanțe și vor mânca de toate

Citește mai multe despre sorin brotnei și 1 iunie, Ziua Copilului pe Libertatea.

Comentarii