Mergi direct la conținut »
VIDEO EXCLUSIV/Cum reușește Anca Lungu să aibă o siluetă de invidiat! “Sunt o gurmandă, chiar dacă nu se vede!”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO EXCLUSIV/Cum reușește Anca Lungu să aibă o siluetă de invidiat! “Sunt o gurmandă, chiar dacă nu se vede!”

VIDEO EXCLUSIV/Cum reușește Anca Lungu să aibă o siluetă de invidiat! “Sunt o gurmandă, chiar dacă nu se vede!”

Prezentatoarea Observatorului de Weekend arată senzațional și nimic din silueta ei nu trădează faptul că a trecut printr-o sarcină. Mai mult, vedeta Antenei 1 petrece multe ore în bucătărie, fiind pasionată de gătit. Îi place să mănânce și să gătească și așa a pornit un blog de gătit, care aseară a fost desemant câștigător în cadrul galei ELLE BLOGGING AWARDS, cel mai stylish eveniment dedicat comunității online și inițiat de revista Elle. “Blogul s-a născut cu aproape 5 ani în urmă, pasiunea pentru gătit s-a născut din pasiunea pentru a mânca, îmi place foarte mult să mănânc, sunt o gurmandă, chiar dacă nu se vede!”, a declarat, pentru Libertatea, Anca Lungu. Știrista recunoaște că mănâncă orice, dar cu limită. În plus, o ajută și moștenirea genetică.

De Andreea Archip,

“E un noroc al meu ca să spun așa, am un metabolism foarte rapid, în afară de asta este adevărat că eu nu fac excese! Îmi place să mănânc, dar niciodată nu exagerez, mânânc din toate, mănânc și fast food, și cartofi prăjiți, nu mă feresc de înghețată, pentru că e preferata mea, dar niciodată nu mănânc un tort, ci o felie”. Nu combină carnea cu cartofii prăjiți, iar seara are întotdeauna grijă să consume ceva ușor. În ceea ce privește mișcarea, Anca Lungu vrea să ia măsuri. “Fac sport, dar nu atât cât mi-aș dori. Acum că am trecut de 30 de ani, voi lua foarte în serios acest lucru. Aș vrea să fac de cel puțin trei ori pe săptămână”, a conchis ea.

Foto: Gabriel Pătruț

Close
Închide
  Close